Naujienų portalui DELFI M. Dirsytė prisipažino, kad drabužių ji niekada nesureikšmino, tačiau, kaip ir kiekvienai moteriai, kartais pasipuošti yra smagu.

„Man drabužiams gaila investuoti savo pinigus. Mano menas atsieina labai brangiai“, - sakė M. Dirsytė. Tačiau pabrėžia, kad rinkdamasi apdarus ji visada renkasi kokybę.

Vienos lietuvių dizainerės suknele pasipuošusi režisieriaus Oskaro Koršunovo mūza per A. Kuzmickaitės kolekcijos pristatymą taip pat pasirodė kardinaliai pakeitusi plaukų spalvą.

„Nuo gimimo esu tamsiaplaukė, šviesūs plaukai buvo tiesiog mano eksperimentas. Mėgstu pakeisti įvaizdį, todėl vieną dieną vėl galiu ką nors naujo sugalvoti“, - juokėsi ji.

Ar dažnai Monika sulaukia pastabų ar komplimentų iš savo mylimojo dėl savo išvaizdos?

„Oskaras mane myli ne už tai, kaip atrodau, o už tai, kas esu. Žinoma, jei gražiai atrodai, taip ir pasako. Jis turi labai gerą skonį. Bet išvaizda tikrai nėra prioritetas mūsų santykiams“, - neabejoja M. Dirsytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)