„Air Lituanicos“ skrydžių bendrovę kelionei pasirinkęs muzikantas buvo priverstas pirkti papildomą bilietą savo muzikos instrumentui.

„Gėda jiems ir daugiau niekada nebesinaudosiu jų paslaugomis (išskyrus skrydžius, kuriuos jau rezervavau. Esu visiškai nusiminęs“, – bičiuliams skundėsi M. Levickis ir pridūrė nuo šiol visiems skelbsiantis, kad „Air Lituanica“ – pigių skrydžių bendrovė.

Oro linijų bendrovės tinklapyje skelbiama, kad nuo 2014-09-01 dienos keleivis, kaip rankinį bagažą,
nemokamai gali gabentis vieną smulkų muzikos instrumentą (smuiką, altą, fleitą, klarnetą, trimitą ir pan.), jei jo matmenys kartu su dėklu neviršija 70 cm x 40 cm x 20 cm, o svoris yra ne didesnis nei 8 kg. Norint gabenti didesnį muzikos instrumentą orlaivio salone, būtina išsipirkti papildomą vietą lektuve.

Kartu su M. Levickiu po pasaulį keliaujantis akordeonas, remiantis vežėjo taisyklėmis, nėra laikomas smulkiu muzikos instrumentu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)