L. Salasevičius kolekcijos demonstravimui pakvietė verslininkę Ingą Stumbrienę, TV laidų vedėją Gintarę Gurevičiūtę, dainininkes Vitą Jakutienę, Skaistę Steikūnaitę ir Neringą Šiaudikytę, taip pat „Mis Lietuvą 2014“ Agnę Kavaliauskaitę, Vaidą Grikšaitę-Česnauskienę, „Mis Lietuvą 2013“ Rūtą Elžbietą Mazurevičiūtę bei tarptautinio pripažinimo pasiekusį modelį Karoliną Toleikytę. Specialiai L. Salasevičiaus kolekcijos pristatymui iš Rusijos atvažiavo ir „Mis Visata 2014“ Lietuvą atstovavusi Patricija Belousova.

Pirmoji podiumu žengė dainininkė N. Šiaudikytė. Linguodama klubais mergina pristatė pirmąjį kolekcijos modelį – rankomis dekoruota ilgą vakarinę suknelę. Jos kolegė V. Jakutienė pasirodė vilkėdama kelnėmis ir itin įdomios konstrukcijos standžiu švarku-apsiaustu. G. Gurevičiūtei buvo patikėta pristatyti blizgią suknelę iki kelių, apnuoginančią nugarą.

Modeliai ant scenos lipo po kelis kartus. Iš viso buvo pristatyta net kelios dešimtys skirtingų modelių: puošnių suknelių, sijonų ir korsetų, kelnių ir palaidinių ar švarkų ansamblių. Dizaineris liko ištikimas savo braižui - apdarus siuvo iš šilko, šifono, tiulio. Trumpas ir ilgas sukneles dekoravo perlais, kutais, nėriniais, rankų darbo gėlėmis. Nepamiršo ir šleifų bei gilių iškirpčių.

Podiumu žengusios žinomos moterys buvo itin sunkiai atpažįstamos - plaukus dengė perukai ir galvos apdangalai. Veidus identifikuoti tapo sudėtinga dėl įmantraus makiažo bei baltų blakstienų.

Kolekcijos pristatyme buvo galima išvysti ne tik prabangius apdarus, bet ir specialiai pristatymui ruoštas vaizdo projekcijas, kurios atspindėjo ryškiausius moterų charakterių bruožus. L. Salasevičius siekė, kad keturių dalių pristatymas savo vaizdais ir garsais padėtų žiūrovams pasinerti į magiškų fantazijų pasaulį kartu su miesto raganomis.

„Rafinuotos vakarinės suknelės privalo būti išskirtinės. Noriu į Lietuvos damų pobūvius įnešti dar daugiau elegancijos ir ištaigingumo. Moterys turi išdrįsti būti įžūlios, magiškos ir užburiančios. Tikiu, kad kiekviena gali atsiskleisti, parinkus jai tinkamą suknelę“, – apie naują kolekciją prieš jos pristatymą kalbėjo L. Salasevičius.

„Neverta ginčytis, kad moteris gražiausiai atrodo vilkėdama būtent jai siūtą suknelę. Mano naujausioje kolekcijoje kiekviena moteris galės atpažinti save ir įsivaizduoti, kaip ji atrodytų, vilkėdama prabangią vakarinę suknelę. Drabužis turi būti toks pats įdomus, kaip ir jo savininkė. Kolekcija „Miesto raganos“ skirta moteriai, kuri vertina save, nestokoja pasitikėjimo savimi ir nebijo būti savimi", – sakė L. Salasevičius.

Liutauro Salasevičiaus kolekcija „Miesto raganos“ – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)