„Lietuviai, nesvarbu, kur būsite, nepamirškite savo šaknų. Kad ir kaip bebūtų, Lietuva – mūsų Tėvynė“, – tokius žodžius iš Niujorko Kovo 11-ąją siunčia R. Žiogas, kuris su Lietuvos Trispalve įsiamžino Čikagoje, San Franciske, Santa Monikoje, Beverli Hilse, Holivude, Los Andžele, Didžiąjame Kanjone, Las Vegase, Bahamų salose, Majamyje.

Žiogas pasakoja, kad žmonės labai stebėjo, ar pagarbiai elgiamasi su vėliava, kaip ji išimama, kaip nusifotografavus sulankstoma. Nuo Čikagos, kurioje jis Trispalve mojavo esant 17 laipsnių šalčio, iki Majamio, kuriame šiuo metu 26 laipsniai šilumos, abejingų nebuvo.

„Tiek amerikiečiai, tiek JAV turistai atkreipdavo dėmesį į mūsų Trispalvę, dažnai fotografuodavo ją, klausdavo, iš kur mes, domėjosi. Vėliava jiems šventa“, – sako Žiogas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)