Vakar atlikėjas išpildė savo pažadą, pakvietė vieną savo gerbėją vakarienės. Sutartu metu į "Kas Kas" poilsio barą atvykęs A. Janonis neslėpė jaudulio: "Tikiuosi, viskas vyks sklandžiai."

Atlikėją labiausiai sužavėjo gerbėjos Lauros pasiūlytas pseudonimas.

Pats atlikėjas gyrė tokį merginos pasiūlymą, nors vėliau prisipažino, kad ir pačiam kažkada buvo kilusi mintis taip pasivadinti. Šiuo metu muzikiniame pasaulyje Audrius vis dar žinomas vardu ir pavarde, tačiau tikėtina, kad greitu metu jis prisistatinės pseudonimu.

"Negaliu nei patvirtinti, nei paneigti. Šiuo metu intensyviai ruošiuosi naujos dainos pristatymui, manau, tai gali būti puiki proga ir pseudonimo paviešinimui, - šypsojosi Audrius. - Jau suaugau, noriu pokyčių ir visus juos greitai pamatys mano gerbėjai."

Vakaro metu A. Janonis ne tik nuoširdžiai atsakinėjo į visus gerbėjos klausimus, bet ir pasakojo linksmas asmeniškas istorijas. "Su Laura labai malonu bendrauti, matyti, kad ji labai nuoširdi", - teigė Audrius.

Pati Laura taip pat neslėpė susižavėjimo ir po vakarienės žarstė komplimentus popscenos dievaičiui: "Nemaniau, kad jis toks malonus, likau sužavėta." Po ilgų pokalbių Audrius su Laura neslėpė draugiško susižavėjimo ir abu tikino, kad stengsis palaikyti ryšius.