"Mes su draugėmis davėme jiems įvairiausių išbandymų bei patikrinimų ir buvome jiems ypač blogos, - teigė J.Hall. - Jie niekada nebuvo buvę Europoje, jie buvo labai paprasti. Jų manieros buvo siaubingos. Mums teko juos pamokyti ir aš buvau gana griežta - akivaizdu, kad vyrukams tai patinka. Jiems patinka nepalenkiama moteris. Aš priverčiau juos daryti įvairiausius dalykus".

"Pirma, ką jie turėjo padaryti prieš susitikdami su manimi, - tai nusimesti visus drabužius, apsivilkti "Speedo" (maudymosi glaudes), išsitepti žąsies taukais ir perplaukti ledinę Temzės upę - tiesiog norėjau pamatyti, kad jie (mano atžvilgiu) rimtai (nusiteikę), - sakė buvusi manekenė. - Vienas iš jų vos to nepadarė, bet tada nugalėtojai gavo progą išgerti su manimi ir mano draugėmis".

Gegužės 29 dieną Amerikoje debiutuosiančio realybės šou nugalėtojas gaus piniginį prizą, sportinį automobilį, naujų drabužių ir visiems metams taps J.Hall palydovu vakarėliuose bei iškilminguose renginiuose.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją