Uostamiestyje jis viešėjo šeštadienio vakare. Žvejų rūmuose vyko renginys, kuriame iškilmingai paminėtas Klaipėdos universiteto profesoriaus, humanitarinių mokslų daktaro Petro Bielskio 80 metų jubiliejus.

P. Bielskis buvo ir R. Šilansko dėstytojas, kai jis studijavo tuometės Valstybinės konservatorijos Klaipėdos fakultetuose.

Po iškilmių vyko ir priėmimas, kuriame svečiai vaišinosi tiek valgiais, tiek gėrimais.

Savo apsilankymu pagerbęs buvusį mokytoją R. Šilanskas po vidurnakčio patraukė iš Žvejų rūmų. Tačiau nuėjus keliolika žingsnių jį užpuolė keturi jaunuoliai.

Vienas užpuolikų komiką prismaugė, o kiti tuo metu jį apšvarino. Jaunuoliai iš komiko atėmė rankinę ir dokumentus.

Policijai parašytame pareiškime, R. Šilanskas nurodė patyręs 300 eurų žalą, nes neteko ir sceninių drabužių, kurie buvo rankinėje.

„Su žiniasklaida apie šį įvykį jis bendrauti nenori. R. Šilanskui viskas gerai, jis nesužalotas, jau yra namuose. Kai paklausiau, kas atsitiko, jis tik pasakė, jog kažkas užpuolė ir atėmė maišelį su sportbačiais. Šiaip visą laiką kelionėse jį lydžiu, vežioju, bet savaitgalį negalėjau“, – teigė R. Šilansko vairuotoju prisistatęs vyras, atsiliepęs mobiliuoju telefonu, kuriuo esą galima susitarti dėl komiko pasirodymų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (259)