„Tai mano gyvenimo stebuklas. Tikra likimo dovana. Mėgaujuosi ir ašarą nubraukiu iš tos laimės ir grožio, kaip jie kalbina, bendrauja“ – portalui MIESTE.lt kalbėjo Ingrida. Tokį džiaugsmą merginai pastaruoju metu suteikia delfinai, su kuriais ji praleidžia nemažai laiko.

„Vasarį debiutavau projekte „Delfinai ir žvaigždės“, – patikino I. Kazlauskaitė. Merginos debiutą televizijos ekranuose bus galima išvysti jau labai greitai. Ingrida televizijos žiūrovus džiugins pasirodymais su moteriškos lyties delfine Tija.

„2015 pradėjau atversdama naują baltą lapą. Šis projektas tikra atgaiva mano gyvenime. Jis atnešė labai daug džiaugsmo, – kalbėjo Ingrida. – Pabuvusi su delfinais pasikraunu tiek daug pozityvo, kad išėjus joks aplinkinių negatyvas tiesiog „nelimpa“.“

Ingrida papasakojo, kad šis projektas teikia jai ne tik džiaugsmą, bet ir padeda kovoti su baimėmis. „Vaikystėje buvau skendusi, tad plaukioti galėjau, tačiau nardyti bijojau. Tiesiog bijojau gylio. Su delfinais atsikračiau šios baimės. Be to, jie mane išmeta į orą taip aukštai, kaip niekada pati nepašokčiau virš vandens“, – naujus potyrius vardijo mergina.

Primename, kad projektas „Delfinai ir žvaigždės“ filmuojamas Lietuvos jūrų muziejaus delfinariume. Projekte dalyvauja krepšininkas Eurelijus Žukauskas, sunkiaatletis Ramūnas Vyšniauskas, atlikėja Liepa Mondeikaitė, šokėja Kristina Navickaitė-Tina ir kiti žymūs žmonės.