12
Kitas

Vaidos Skaisgirės nuomonė – kitame puslapyje

Natalijos Bunkės nuomone, toks pasiūlymas – absoliuti nesąmonė. „Jei žmogus nenori, kodėl jį reikia versti, kas čia dabar per prievolė? Ar išvis būtina kariauti? Kokiame mes amžiuje gyvename? Gal įmanoma diplomatiniais būdais išspręsti tokius klausimus?“, – daugybę klausimų pati iškėlė grupės „Pop Ladies“ lyderė.

Labiausiai dainininkė norėtų, kad karo išvis nebūtų. Tačiau įvertinusi esamą situaciją N. Bunkė neslėpė: „Realiai padaryčiau viską, kad išsisukčiau nuo tokių dalykų. Ir padaryčiau viską dėl savo vyro, kad išsisuktų nuo tokių dalykų“.

Natalija Bunkė

Radijo ir TV laidų vedėja, aktorė Beata Tiškevič-Hasanova pateikė visiškai kitokią nuomonę. Labiausiai moterį nuvylė, kad valdžia į kariuomenę nešauks moterų.

„Yra žmonių, kurie nei dirba, nei mokosi, nieko nedaro. Jie tikrai galėtų eiti į kariuomenę. Yra žmonių, kurie turi išlaikyti visą šeimą. Žiauriai sudėtingas klausimas. Tai toks sudėtingas klausimas, kad visi žmonės turi savų priežasčių, ar eiti, ar neiti. Lietuvą aš myliu“, – tikino Beata, pridėjusi, kad nėra vienareikšmiško šios situacijos įvertinimo.

Anot pašnekovės, šaukimo lapelis jos pačios nė kiek neišgąsdintų. Jos manymu, karo metu moterims irgi reikia mokėti apsiginti pačioms ir apginti valstybę.

„Aš šaudau labai gerai ir labai taikliai. Galėčiau būti snaipere“, – pusiau juokais, pusiau rimtai pokalbį baigė žinoma moteris.

Beata Tiškevič-Hasanova
12
Kitas

Vaidos Skaisgirės nuomonė – kitame puslapyje

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (162)