Ketvirtadienį surengtoje iškilmingoje vakarienėje, į kurią įėjimas kainavo tūkstantį dolerių, o stalų rezervacija, priklausomai nuo vietos, - nuo 25 tūkst. iki 100 tūkst. dolerių, susirinko puikiai visuomenei žinomi svečiai, tokie kaip režisierius Romanas Polanskis, "Dior" dizaineris Johnas Galliano, filmų prodiuseris Harvey Weinsteinas.

Svečiams buvo surengtas aukcionas, kurį vedė pati Sh.Stone. Nežinomas pirkėjas už tai, kad Liza Minelli sudainuotų populiarų kūrinį "New York, New York", nepagailėjo 115 tūkst. dolerių.

Nemažai sumokėta ir už kitus aukcionui pasiūlytus daiktus ir paslaugas - Penelope Kruz suknelė kažkam atsiėjo 100 tūkst. dolerių, dar tiek pat sumokėta už privačias teniso pamokas pas buvusią pirmąją pasaulio raketę Moniką Seles.

Organizacija "amfAR", labdaringiems tikslams organizuojanti prabangias iškilmes, įsteigta 1985 metais. Nuo tada AIDS tyrimams ji surinko daugiau kaip 233 mln. dolerių.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją