Pasak dizainerės, dešimt tūkstančių baltų orchidėjų buvo užsakytos pagal specialų užsakymą Europos aukcione, kitų šalių užsakovai stebėjosi, kam gi reikia tokio kiekio „Cymbidium Steffi“ rūšies orchidėjų. Gėlės iš Olandijos buvo gabenamos net keliomis mašinomis, o vieno prabangiausio gėlės žiedo siena buvo pradėta dekoruoti parą prieš pasirodymą.

„Kartais susidaro aliuzija, kad merginos dėvinčios mano sukneles atrodo tarsi nuogos, rūbas joms tarsi antra oda. Vestuvinė suknelė turi papuošti jaunąją, o ne ją užgožti. Vengiu nereikalingų detalių ir stengiuosi išryškinti kiekvienos moters privalumus“ – sako kūryboje daug rankų darbo naudojanti mados namų dizainerė.

Dizainerė džiaugiasi, kad tarp jos klienčių – ir žinomos Lietuvos moterys: Oksana Pikul – Jasaitienė, Natalija Bunkė, Vilija Pilibaitytė– Mia, jos kurta suknele pasipuošė praėjusią savaitę Las Vegase ištekėjusi stilistė Austėja Jablonskytė.

Ketvirtadienį vykusiame renginyje bene ryškiau už visus kolekcijos modelius spindėjo renginyje su vyru Aivaru apsilankiusi Inga Stumbrienė, pasipuošusi trumpute suknele ir spindinčia diadema. Įmantrus galvos papuošalas buvo inkrustuotas spindinčiais akmenimis.

Renginio akimirkos ir svečiai - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (240)