14
Kitas

„Esu gerai apmokytas karys“

Tiesa, bambagyslės su kriminaline žurnalistika Kristupas visiškai nenukirpo. Netrukus knygynų lentynose pasirodys jo knyga „Akistata su mafija“, kurioje jis aprašė savo susidūrimus su didžiausiais ir pavojingiausiais Lietuvos nusikaltėliais.

Tačiau pusiau juokais, pusiau rimtai naujienų portalo DELFI apie pasikeitusį darbo pobūdį kalbintas K. Krivickas prisipažino, kad mūsų pramogų pasaulio žvaigždės grasina daug aršiau nei didžiausi nusikalstamo pasaulio bosai. Tačiau apie viską iš pradžių.

 – Šią savaitę paminėjote 36 gimtadienį. Ar susimąstote apie nenumaldomai bėgančius metus?

 – Dar niekam to nesakiau, bet prisipažinsiu – aš niekada tiksliai nežinojau, kiek man metų. Kiekvienąkart, kai manęs klausia amžiaus, aš visada turiu pasitikslinti Jurgos. Tikrai dažnai pamiršdavau, ar man 35-eri, 34-eri ar 36-eri.

 – O žmonos amžiaus nepamiršdavote?

 – Žinau, kad ji dvejais metais už mane jaunesnė. Kartais ją paerzinu: „Kiek ten man metų? 40, o tau 38?“ Kai man to neriekia, savo metų netgi neakcentuoju, todėl ir pamirštu. Tik žurnalistai ar kokios nors juridinės formalios aplinkybės priverčia užfiksuoti, kiek tų metų man jau suėjo.
Kristupas Krivickas su žmona

 – Taigi, 36-eri, daug jums ar mažai?

 – Kaip kam. Koralinio rifo gyvenime tai akimirka. Nepriklausomos Lietuvos valstybei tai gana didelis etapas. Žmogaus gyvenime, tai taip pat nemažai. Jei neskaičiuotume vaikystės, tai jau nemažas gyvenimo etapas, per kurį tu kažką spėjai nuveikti. Jei 36 metus gulėjai ant sofutės ar užpečkyje, visuomenėje gali būti susiformavęs atitinkamas požiūris ir į save, ir į tave. Aš savo nugyventu etapu esu patenkintas. Per šį laiką baigiau universitetą, apkeliavau visą pasaulį, sukūriau šeimą, auginu tris dukras, tęsiu karjerą televizijoje, daug kitokių praktinių dalykų išmokau gyvenimo universitete. Tai mane džiugina, nes savo laiko nešvaisčiau tuščiai, praleidau jį turiningai. Ir rezultatais esu patenkintas.

14
Kitas

„Esu gerai apmokytas karys“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (158)