Paklausta, kaip jaučiasi po operacijos, 21-ių mergina džiūgavo, kad jos nuotaika ir savijauta puiki. „Jausmas toks tarsi būčiau naujai gimusi. Pagaliau turiu tokią figūrą, apie kokią svajoju nuo pat paauglystės. Žiūriu į save veidrodyje ir vis dar negaliu patikėti, kad slapčiausia svajonė ėmė ir išsipildė: pati sau esu labai graži ir moteriška“ – savo džiaugsmo neslėpė ji.

Agness šiuo metu daug keliauja po užsienį – dažnai skrenda į Italiją, Rusiją ir kitas šalis. Tad pasidomėjome, ar nekilo minčių šią operaciją atlikti vienoje iš didžiųjų užsienio klinikų.

„Niekada apie tai nepagalvojau. Mano manymu, Lietuvos grožio medicina išties aukšto lygio ir nė kiek nenusileidžia Vakarų Europai. Aš visiškai pasitikiu savo klinika, kurioje dirba profesionalūs specialistai. Šie gydytojai man yra atlikę ne vieną grožio procedūrą ir aš visada būnu patenkinta jų pasiūlytais sprendimais. O šios dienos rezultatai pranoko visus mano lūkesčius“ – šypsojosi Agness.

„Atvirai kalbant, šiai operacijai nebūčiau ryžusis be artimųjų padrąsinimo. Man labai svarbu, kad šią akimirką mane palaiko mano mama, sesuo ir draugai. Artimiausi žmonės žino, kad krūtų didinimas nebuvo spontaniškas sprendimas. Apie figūros pokyčius svajoju ne vienerius metus, jau seniai tam ruošiausi, nes viduje nuo pat mažens jaučiuosi moterimi ir manau šis jutimas niekad nepasikeis. Šiuo metu vis netyla telefonas – visi skambina, sveikina, džiaugiasi kartu su manimi“ – įspūdžiais dalinasi mergina.

A. Landau operacija atlikta klinikoje „Grožio pasaulis“, kurioje visai neseniai ji pasitobulino ir nosį.

Agness operacijos rezultatai – DELFI nuotraukų galerijoje:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1089)