„Kreipėsi į mus vakar. Iš pradžių pasiūlymas atrodė keistai, pernelyg rimtai nesureagavome. Pagalvojome gal kas nors pokštauja. Iš smalsumo atrašėme ir gavome visas koordinates. Jie už viską pažadėjo apmokėti, jokių problemų, tik svarbu išsiųsti. Jų kurjeriai viską paima. Parašė, kokių rūbų jiems reikia. Jie jau buvo išsirinkę konkrečius modelius. Dar susirašėme pora laiškų. Tada jie dar pridėjo keletą rūbų. Šiandien ryte viską išsiuntėme“, – naujienų portalui DELFI pasakojo dizainerė.

A. Kuzmickaitė juokauja, kad jei Lady Gagos komanda drabužių ir negrąžins, ji labai nesupyks: „Jie išsirinko tokius rūbus, kuriais Lietuvoje nelabai kas domėjosi“.

Iš viso stilistai išsirinko 6 derinius: tai – kelios ryškiomis detalėmis puoštos suknelės, džemperiai, renesanso laikų apykakles menančios palaidinės bei sijonai, masyvūs galvos aksesuarai.

Saugiai supakuotos suknelės ir aksesuarai iškeliavo per skubiųjų siuntų tarnybą ir savaitgalį jau bus kitapus Atlanto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (131)