M. Bui, laikydama rankoje telefoną, pozuoja vienoje grotų pusėje, jos mylimasis Saulius – kitoje, rankomis įsikibęs į juos skiriančią metalinę konstrukciją. Abu atrodo puikiai nusiteikę.

Susisiekus su Lukiškių kalėjimo direktoriaus pavaduotoju Romu Ostanavičiumi, jis negalėjo tiksliai atsakyti, kur daryta ši nuotrauka. Jo teigimu, aplinka – ne Lukiškių. „Į mūsų įstaigą nepanašu. Nes pasimatymų biure pas mus grotų toje vietoje nėra, yra tik permatomas stiklas, čia kur aš matau, kad jie galėtų būti“, – komentavo kalėjimo atstovas.

„Tikrai nesu jo nauja draugė – mes pora esame jau dvejus su puse metų, - naujienų portalui DELFI tada kalbėjo M. Bui. - Tarp mūsų yra labai didelė meilė, kartu esame labai laimingi.“

Tiesa, buvusi atlikėja neslėpė, kad nėra lengva susitikinėti su mylimuoju už storų Lukiškių tardymo izoliatoriaus – kalėjimo sienų.

„Gaila žmogaus, bet ką padarysi. Tikimės paties geriausio“, - atsiduso ji. Kol kas jauna moteris nežino, kada į laisvę bus išleistas S. Velečka. Tai, anot jos, priklausys nuo teismo sprendimo. Bet laukti mylimojo ji pasiryžusi tiek, kiek reikės.

„Jei su žmogumi buvo gera laisvėje, o vėliau atsitiko bėda, aš tikrai jo nepaliksiu, - prisipažino Marina. - Nėra lengva. Kol kas nesu jo žmona. Ne kiekviena išlauktų du metus kaip draugė.“

Tiesa, M. Bui pasipiktino teiginiais, esą patys grupuotės nariai juokiasi iš poros santykių. „Atveža Mariną į kalėjimą. Akivaizdžiai tyčiojasi iš jos“, – DELFI yra sakęs šaltinis.

Pasak buvusios atlikėjos, tikrieji jo draugai iš jos nesityčioja. „Tai visiška netiesa. Visi labai laimingi, kad mes esame pora“, - pabrėžė į kalėjimą su savo prabangiu „Mercedes“ automobiliu į pasimatymus atvažiuojanti M. Bui.

Šiuo metu muzikinę veiklą sustabdžiusi buvusi atlikėja auginu dukrelę Ešlę, lanko makiažo kursus. „Veiklos man tikrai netrūksta“, - sakė ji.

Pasak pareigūnų, „Agurkiniai“ – viena pavojingiausių nusikalstamų grupuočių šalyje. Ikiteisminis tyrimas dėl „Agurkinių" nusikalstamo susivienijimo veiklos buvo pradėtas 2011 metų gegužės mėnesį. Tikimasi, kad nuosprendis bus paskelbtas vasarą.

Marina Bui ir Saulius Velečka
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1297)