Skelbime nurodoma, kad tai erdvus ir šviesus 3 kambarių butas antrame namo aukšte. Namas pastatytas prieš 13 metų. Butui priklauso viena požeminio parkingo vieta. Butas nuomojamas su visais baldais ir buitine technika. Atsikvėpti po dienos darbų galima sukūrinėje vonioje. Šiltuoju metu laiku vakarus galima leisti erdvioje įstiklintoje terasoje.

Ar daug žmonių domisi garsios pramogų pasaulio atstovės būstu, DELFI pasiteiravo buto nuomos reikalais besirūpinančio NT brokerio Lino Ginaičio. „Ne, pora skambučių buvo“, – sakė NT brokeris. Jis taip pat patikino, kad būto kaina atitinka dabartinio laikotarpio nuomos kainas: „30 litų už kvadratą naujos statybos name“.

Susisiekus su pačia dainininkė, ji pasidžiaugė, kad norinčių apžiūrėti nuomojamą būstą atsirado po mažiau nei valandos po skelbimo pasirodymo internete. „Užteko įsidėti skelbimą ir nuomininką jau beveik turiu. „Facebook“ labai galingas“, – DELFI klabėjo Oksana.

Paklausta apie naujus šeimos namus dainininkė buvo mažiau kalbi. „Tai yra mūsų asmeninis gyvenimas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (328)