Po finalo viename sostinės klube vykusiame vakarėlyje naujienų portalo DELFI kalbinta Vilija Pilibaitytė-Mia neneigė, kad pralaimėjimas buvo nemalonus širdies skaudulys. Tačiau tai, kad pergalę švęs Vaidas Baumila su Monika Linkytė, ji jautė dar iki finalo.

„Aš žinojau, kad taip bus. Man nebuvo naujiena. Dėl to aš šiandien neverkiau ir nesu pikta. Kiekvienas susitaiko su daug dalykų. Dainų konkursas nėra mirtis“, – sakė vakarėlyje po finalo pasilinksminti atėjusi atlikėja.

Paaiškėjus, kad „Eurovizijoje“ Lietuvai atstovaus daina „This Time“, Mia negailėjo kritiškų vertinimų, kuriuos netgi išdėstė socialiniame tinkle. Tačiau prieš finalą ji savo toną sušvelnino. Kodėl?

„Pakeičiau nuomonę apie dainą, nes Deivydas Zvonkus padarė nuostabią aranžuotę, pakeitė labai daug smulkmenų, kurios pakeitė visą kūrinio esmę. Siūlyčiau Vaidui su Monika pasikonsultuoti su Deivydu, žmogumi, kuris turi talentą, skonį ir patirtį“, – DELFI sakė Mia.
Eurovizijos dūzgės

O jei, vis dėlto, nacionalinę atranką laimėjęs duetas kartu pasiimtų ir Mią?

„Trise važiuoti nenorėčiau. Važiuoja tie, kurie to labai nori, o nusipelnę dažniausiai lieka Lietuvoje. Nekalbu apie šią situaciją, tiesiog pastarųjų metų patirtis tai rodo. Aš neturiu vadybininko. Pati užsiimu savo ir grupės vadyba“, – sakė atlikėja, pastaruosius mėnesius visas savo jėgas sutelkusi dainų konkursui.

Dėl „Eurovizijos“ Mia tikino netgi nukėlusi savo vestuves su sužadėtiniu Nerijumi Antanavičiumi. Tačiau jis visada buvo šalia savo mylimosios, palaikė kiekvieną akimirką.

„Dėl šito velnio mes net vestuves atšaukėme. Bet data jau yra. Jei atvirai pasakius, kol kas į šventę dar nieko nepakvietėme. Tačiau vestuvės bus pavasario pabaigoje arba vasaros pradžioje, – išdavė Mia. – Bet organizuodama šventę labai ilgai galvojau, ar man reikia tos pompastikos. Išteki juk iš meilės. Nerijus yra pirmas mano gyvenime žmogus, kuris buvo šalia manęs visą laiką. Kodėl jis negali būti mano vyru? Jis yra nuostabus žmogus, kuris nelaimėje nepaliktų turbūt ir šuns. O ką jau kalbėti apie mylimą moterį. Jis yra labai geras ir nuostabus žmogus.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (344)