Vakarėlis prasidėjo šiam renginiui sukurto kokteilio #Adios degustacija, kurioje merginos galėjo pasimėgauti baro profesionalų pagamintais šedevrais. Pirmajį kokteilį suplakė vakarėlio iniciatorė ir vedėja Rimantė Kulvinskytė, pakvietusi visas merginas kritiškai pažvelgti į save. Rimantė prisipažino, kad didžiausias jos troškimas – daugiau laiko skirti tikriems susitikimams su draugais ir mažiau virtualiai bendrauti socialiniuose tinkluose.

„Galiu pasidžiaugti, kad savo pažadus pradėjau vykdyti jau šiandien: virtualų bendravimą keičiu į tikrą. Šįvakar čia susirinko būrys mano draugių, net kaimynės atėjo. Visas apkabinau, su visomis pakalbėjau – tai tikrai ne tas pats kas „like“ po nuotrauka paspausti. Todėl visas raginu keistis į geresnę pusę. Į tą pusę, kurioje jūs smagesnė, gražesnė, sveikesnė ar labiau mylima“, – renginio metu kalbėjo Rimantė.

Vakarėlyje kai kurios merginos atviravo apie savo ydas ar blogus įpročius: nereguliarią mitybą, darboholizmą, susilpnėjusį ryšį su artimaisiais, netinkamai planuojamą šeimos pagausėjimą. Po „Auksinio balso“ nugalėtojos Aistės Lasytės ir svingo grupės „The Schwings“ koncerto merginos užrašė ant lapelių savo blogus įpročius ir svajones ir pririšusios prie balionų paleido juos į dangų, tokiu būdu pasižadėdamos pasikeisti.

Pastarąjį mėnesį vyko konkursas „Tobulesnė Tu“, kvietęs moteris skirti daugiau laiko sau ir drauge su kitomis konkurso dalyvėmis tobulinti savo asmenybę, atsisakant blogų įpročių. Merginos dalijosi savo nuotraukomis, kuriose įsiamžino drauge su blogų įpročių simboliais. Konkurso nugalėtoja Karolina pasiryžo atsisveikinti su blogu įpročiu fotografuoti asmenukes ir buvo apdovanota asmenine profesionalia fotosesija.

„Šį laimėjimą vertinu kaip iššūkį sau. Neturiu žalingų įpročių, tačiau turiu vieną keistą – manau, bent po vieną visi turime. Prisipažinsiu, įpročio fotografuoti asmenukes atsikratyti lengva nebus, bet juk viskas mano rankose“, – atsiėmusi laimėjimą sakė Karolina.

Viso vakaro metu netrūko staigmenų, moteriško jaukumo ir gyvos muzikos. Teminiai kokteiliai #Adios buvo vieni mėgstamiausių vakarėlyje. Paleidusios balionus į dangų merginos grįžo linksmintis toliau, Aistę Lasytę scenoje pakeitė prie DJ pulto stojusi Aušra – tą vakarą karaliavo merginos, tačiau dėmesio nestokojo ir vaikinai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)