Ketvirtadienio vakarą vykusiame vienos parduotuvės atidaryme B. Dambrauskaitė savo ryškiu įvaizdžiu išsiskyrė iš kitų renginio svečių: pasitempusi, pasipuošusi blizgučiais nusagstyta suknele, jaunatviška kepurėle su snapeliu, kruopščiai sutvarkytais nagais ir kukliu makiažu.

Naujienų portalui DELFI B. Dambrauskaitė sakė, kad savo įvaizdžiu visada rūpinasi ji pati.

„Scenos žmonės visada turi galvoti apie savo išvaizdą, – pabrėžia ji. – Jokių žurnalų nevartau, su dizaineriais nesitariu. Tiesiog pats gyvenimas madas padiktuoja. Dainuoju su jaunimu, todėl ir pačiai reikia atrodyti jaunai.“

Savo išskirtinio stiliaus drabužius estrados karalienė siuvasi pas siuvėjas. Savo šokio teatrą „AndreDance“ turinčiai B. Dambrauskaitei sceninius rūbus išsirinkti padeda teatro kostiumų kūrėjai.

„Derinu drabužius pagal savo charakterį, man tinka toks jaunatviškas stilius. Su skarele ant galvos savęs neįsivaizduoju“, – neslepia 70 sulaukusi atlikėja.

Birutė išties puoselėja savo išvaizdą ir rūpinasi ja iki smulkmenų. Lanko masažus, pas atlikėją į namus atvažiuoja manikiūrininkė, kuri atlieka tiek manikiūrą, tiek pedikiūrą.

„Viską, ką uždirbu, išleidžiu tik savo grožiui“, – prisipažįsta ji. Tiesa, kiek eurų per mėnesį išleidžia savo išvaizdai, neskaičiuoja.

Paklausta apie plastines operacijas, B. Dambrauskaitė išlieka kategoriška: „Nereikia man jų, kokia esu, tokia“.

Renginio akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (100)