13
Kitas

Kaip sutaria su nauja D. Bunkaus mergina

– Ar sunku būti mama, kai esi neribotą skaičių valandų per parą dirbanti atlikėja?

– Manau, kad esu tokia pat dirbanti moteris, kaip ir daugelis mamų, kurios užuot sėdėjusios namuose, turi dirbti. Žinoma, tai kiekvienos individualus pasirinkimas. Turbūt visos mamos man pritartų, kad viską gyvenime galima suderinti. Visada buvau labai veikli, viena iš mano darbo sričių yra laiko ir smulkmeniškų detalių derinimas. Todėl auginti vaiką ir dirbti nėra sunku.

– Neleidai sau pasidžiaugti motinystės atostogomis ir po gimdymo greitai grįžai į sceną...

– Kartais gyvenimas priverčia ir dėl vienokių ar kitokių priežasčių turi eiti dirbti. Aš tiesiog turėjau eiti dirbti. Kito kelio nebuvo, turėjau iš kažko gyventi.

– Kai kurie žinomi tėvai itin slepia savo atžalas, jų vardus ir nuotraukas. Tu sūnų visuomenei pristatei gana greitai.

– Pirmus dvejus metus mes nerodėme vaiko, nesidalinome jo nuotraukomis socialiniuose tinkluose. Tiesiog jaučiau, kad nenoriu jo rodyti. Nenorėjau, kad apkalbinėtų ir aptarinėtų vaiką. Dabar jo nei stengiuosi slėpti, nei jį kišti į viešumą. Jis iš to negyvena.
Natalija Bunkė su sūnumi Kristupu

– Kaip Kristupas reaguoja į tavo darbą ir pramogų pasaulį?

– Jis nuo mažų dienų žino, kas yra koncertai, supranta, kad mamytės darbas yra dainuoti. Vaikas žino visas vietas, kur mamytė dainuoja. Kiekvieną mielą kartą, kai jį vežu į darželį ar pasiimu iš jo, pamatęs Baltąjį tiltą sušunka: „Čia mamytė dainavo. Kada? Vakar“ (juokiasi). Mes gyvename netoli Teatro arenos, todėl kartais girdisi ten vykstantys koncertai. Kristupas visada ragina mamytei nueiti ir kartu padainuoti. Kartais aš jį pasiimu į koncertus. Bet tai nėra labai dažni atvejai, nes mano vaikas yra labai aktyvus, su juo susitvarkyti nėra lengva (juokiasi). Kristupas yra labai aktyvus ir komunikabilus, drąsiai čiumpa bet ką už rankos ir vedasi kažką parodyti.

– Ko gero, visas į mamą...

– Kaip mano vienas pažįstamas pasakė: „Kriaušės po obelimi neauga“. Sūnus panašus į mus abu su Danielium. Mums gimė atominis vaikas (juokiasi). Man labai smagu, kad jis yra komunikabilus ir drąsus, ne iš tų vaikų, kuris visko bijo. Jis neturi kompleksų, darželyje mėgsta pavadovauti ir pareguliuoti kitiems. Jis yra lyderis. Dėl to labai džiaugiuosi, nes tokiems žmonėms būna paprasčiau gyventi.
Natalija Bunkė su sūnumi

– Įsivaizduoju, kad sūnų nuvežusi į darželį sulauki mažųjų gerbėjų prašymų kartu nusifotografuoti ar suraityti autografą?

– Mūsų grupę lanko labai daug žinomų tėvelių vaikų, todėl nuostabos nėra. Niekas ten nekreipia dėmesio į tavo pavardę. Taip ir turėtų būti. Galbūt mergaitės kartais replikuoja: „As tave maciau pel televizolių, il Klistupas ten dainavo“ (šypsosi.). Kartais penktadienio vakarą pasiimu vaiką jau su vakarine šukuosena ir makiažu, nes būnu pasirengusi važiuoti į koncertą. Tada mergaitės pribėga apžiūrėti mano garbanų.

Apie tai, kaip N. Bunkei sekasi sutarti su nauja D. Bunkaus mylimąja, skaitykite kitame straipsnio puslapyje.

13
Kitas

Kaip sutaria su nauja D. Bunkaus mergina

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (715)