„Visų pirma tai yra džinsai, o kišenių sprendimas yra tik papildoma detalė, kuri pralinksmina jų turėtojus”, – pabrėžia dizaineris. Šiuos unisex tipo džinsus R. Kalinkinas sukūrė prieš penkerius metus – tai buvo pirmasis jo kaip dizainerio gaminys ir nuo to laiko tapo bene populiariausia mados namų preke, aiškiai atpažįstama iš dvigubos auksinių sagų eilės. Įprastą džinsų porą Lietuvoje turi ir ne vienas žinomas žmogus – Vytautas Rumšas Jaunesnysis, vokalistas Justinas Jarutis, muzikantas Leonas Somovas, laidų vedėja Gabrielė Martirosianaitė, plaukų stilistas Valerijus Gigevičius, modelis Jonas Stankevičius ir kt.
Roberto Kalinkino džinsai
Kiekviena šių džinsų pora yra pabaigiama gaminti rankomis. Keli procentai elastano užtikrina slim-fit prigludimą, o tamsi, šiek tiek sendinto džinso spalva – dizainerio duoklė klasikai. Iš išorės šie džinsai niekuo nesiskiria nuo kitų, tad apie slaptą patobulinimą žinos tik jų savininkas. Užtrauktukai įsiūti taip, kad juos būtų lengva atsegti ir užsegti viena ranka.
Roberto Kalinkino džinsai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)