Tačiau sėkmingai atsikūrusi grupė „Man-go“ ir unikalus TV projektas su delfinais sujaukė pastaruosius šešerius metus buvusią ramią moters dienotvarkę.

„Kurį laiką buvau palikusi viešą erdvę, tačiau tuo metu dėmesio man ir netrūko. Nors man niekada jo netrūko, nes nemanau, kad buvau labai viešas žmogus, – mano Rima. – Tik scenos ilgėjausi, bet viešumo nebuvau pasiilgusi.“

Tačiau atlikėja neslepia, kad su „Man-go“ sugrįžimu jos gyvenimas pasikeitė kardinaliai.

„Ir grupė, ir šis TV projektas privertė nugalėti daug baimių, davė pasitikėjimo savimi. Sugrįžti į sceną po ilgos pertraukos nėra paprasta. Viską reikia daryti lyg iš naujo. O čia gavau dvigubą dozę sceninio gyvenimo. Bet tai neabejotinai išėjo į naudą“, – neabejoja „Man-go“ lyderė.

Tiesa, aktyvi sceninė veikla turi ir neigiamą pusę. Dėl repeticijų delfinariume ir koncertų užsienyje Rimai tenka mažiau matytis su savo trejų metų dukrele. Vieno pasirodymo metu Rima nesusitvardė ir leido prasiveržti motiniškoms emocijoms.

„Filmavome pasirodymus meilės tema. Pasirinkau savo pasirodymą dukrai, kuri yra mano didžiausia meilė, mano gyvenimas, saulė, lietus, oras ir viskas aplinkui“, – pasakoja R. Petrauskytė-Malašičevė.

Savo pasirodymą Rima sugalvojo pagyvinti dukrelės balsu. Su mergaite nuvykusi į įrašų studiją ji įrašė savo trejų metų vaiko pasakojimą.

„Dukra tiesiog kalbėjo, kas tuo metu jai buvo įdomu ir aktualu. Sukarpėme įrašą ir sudėliojome jautrų tekstą. Jis buvo toks jautrus, kad jį išgirdusi per pasirodymą nesulaikiau ašarų, – jaudulio neslėpė atlikėja. – Gėda prisipažinti, juk esu jau moteris metuose... Bet buvau išvykusi koncertuoti, nemačiau dukros tris dienas. Po koncerto važiavau tiesiai į delfinariumą filmuotis ir išgirdusi jos balsą pradėjau verkti. Ašaros nustojo riedėti tik tada, kai grįžau namo ir apsikabinau ją.“

Rima neslepia, kad motiniškus jausmus suvaldyti buvo labai sunku. Nepaisant to, kad per daug metų scenoje ji išmoko nuslėpti bet kokias liūdnas ar neigiamas emocijas, ilgesio dukrai ji nesugebėjo nuslėpti nuo žiūrovų.

Kaip Rimai pavyksta rasti jėgų šeimai, sau, projektui ir koncertams?

„Turbūt čia galioja taisyklė, kad kuo daugiau darbų turi, tuo daugiau padarai. Jėgų man netrūksta. Neužtenka tik laiko. Tačiau stengiesi detaliai suplanuoti savo laiką, nebenori leisti jo veltui. Jei turi akimirką, visada stengiesi ją išnaudoti su kaupu, nesėdėti prie televizoriaus, bet eiti su dukra pasivaikščioti, aplankyti artimuosius“, – apie savo greitą gyvenimo tempą pasakoja Rima.

Rima Petrauskytė-Malašičevė projekte „Delfinai ir žvaigždės“ - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)