– Mantai, ar vyrams neužtenka pasitepti veido kremu? Ar tikrai būtinos ypatingos procedūros?

– Žinoma, kad neužtenka ūkiško muilo ir pigaus kremo. Gyvename tokiu laiku: ore daug švino, maitinamės nesveikai... Juk viskas kimba prie veido. Beje, dažnai einu į veido valymo procedūras, vyrams šios procedūros net labiau reikia nei moterims. Be to, kasdien rytais ir vakarais specialiu toniku valau veidą – taip atsigaivinu.

– Ar savimi rūpinotės ir tada, kai Jums buvo 18-a?

– Gerą kremą naudoju būtent nuo 18-os, nors dabar savimi rūpinuosi dar daugiau. Mano toks gyvenimo būdas, kad būtina savimi rūpintis.

Vakarėliai, nuovargis – viskas atsispindi veide. Beje, Lietuvoje mažai vyrų, kurie savimi rūpinasi. Ir tai blogai. Italai, prancūzai pripratę atlikti grožio procedūras, nors lietuviams tai atrodo keistai.

– Ar kada nors skaičiavote, kiek per mėnesį investuojate į savo grožį?

– Neskaičiavau ir nelabai noriu (nusijuokia). Vieniems tai galbūt pasirodys daug, kitiems – ne. Aš pažįstu žmonių, kurie išleidžia labai daug, bet juk tai reikalinga. Be kremų ir procedūrų būtų blogai.

– Ką pasirinktumėte: prabangius marškinius ar grožio procedūrą?

– Atsisakyčiau marškinių ir eičiau į procedūrą, dar nusipirkčiau gerą kremą. Juk kartais geriau rengtis vidutinės klasės drabužiais, bet nepagailėti pinigų geram kremui. Beje, kartais ir žymių prekių ženklų kremai pilni naftos produktų, tad žymus ženklas tikrai nėra kokybės garantas.

– Kiek laiko užtrunka rytinės grožio procedūros?

– Ryte tiesiog nusiprausiu duše, beje, daugelis sako, kad nesveika, tačiau aš galvą trenku su šampūnu kiekvieną rytą ir vakarą. Turiu savo mėgstamą šampūną, aliejų... Barzdą skutuosi pas profesionalus, tad pačiam to rytais daryti nereikia.

– Jei nedirbtumėte grožio srityje, ar taip pat rūpintumėtės savimi?

– Tiesiog tada man viskas kainuotų dešimt kartų brangiau (juokiasi). Mano darbas iš tikrųjų specifinis ir kartais reikia daugiau procedūrų nei įprastam biuro darbuotojui.

– Floristo darbas nėra toks švarus, kaip gali atrodyti. Šiame darbe labiausiai nukenčia rankos, kaip jas prižiūrite?

– Prisipažinsiu, kad joms reikėtų skirti daugiau dėmesio. Rankos kol kas užmirštos, ypatinga jų priežiūra negaliu pasigirti. Tačiau į tai žiūriu ramiai, nors moterims taip nereikėtų. Moterų rankos – kaip veidrodis, iš jų galima daug ką sužinoti.

– Ar galima teigti, kad visuomet esate pasitempęs, pasipuošęs ir stilingas?

– Kartais į save pasižiūriu ir pagalvoju: „Koks aš nestilingas.“ Nenoriu kiekvieną dieną vilkėti švarko, nors jų turiu ne vieną, o kelias dešimtis. Juk kasdien reikia gerai jaustis, tad stengiuosi per daug neišsiskirti.

Kasdien vaikščioti išsipuošus – beskonybė, nes viskam yra laikas ir vieta.