„Nuo 98 kilogramų kūno transformacija iki 75 kilogramų. Jokių papildų, jokių štanginių, tik kilimėlis, atsispaudimai ir įvairūs kardio pratimai bei normalus lietuviškas maistas. Ir tai tik pradžia", - savo pasiekimai džiaugiasi atlikėjas.

– Soliari, pastaruoju metu Tavo asmeniniame gyvenime daug pokyčių. Kodėl nusprendei apversti savo gyvenimą aukštyn kojomis?

– Nuo tada, kai pradėjau dainininko karjerą, visiškai pamiršau save. O juk prieš lipdamas į sceną intensyviai sportavau. Norėjau įrodyti ir sau, ir kitiems, kad galiu pasikeisti. Ryžausi sportuoti, o po kurio laiko nebegalėjau sustoti. Pradėjau didinti treniruočių intensyvumą, dar labiau reguliuoti mitybą.

– Kokiais pokyčiais gali pasigirti?

– Laikausi taisyklingos mitybos. Stebiu, ką valgau, planuoju ir atidžiai skaičiuoju kalorijas, tačiau savęs stipriai nevaržau. Sportuoju kasdien, mažiausiai 4 valandas. Kasdien nubėgu 10–12 kilometrų ir atlieku įvairius kardio pratimus, stiprinu raumenis. Į sporto salę vaikščioti pradėjau visai neseniai, turbūt teks dar daugiau laiko praleisti sportuojant (šypteli).