"Jums tikriausiai kyla klausimas: kodėl dabar? O kada dar?!?" - juokėsi netikėtų idėjų ir užmojų nesikratanti Asta Stašaitytė.

"Planuojame aplankyti Australiją, Naująją Zelandiją, Tailandą ir draugus Kinijoje", - tikslino žmoną kelionės maršrutą sugalvojęs jos vyras, Giedrius Masalskis. Jis radijuje dirba jau 9 metus ir juokais ar rimtai sako, kad ruošiasi transliuoti laidas net ir nebūdamas tėvynėje.

Paklausta, kas bus su populiaria radijo laida "Tarp mūsų, mergaičių" ir joje besidarbuojančia kolege bei drauge Livija Gradauskiene, Asta nesutriko. Ji įsitikinusi, kad viskas bus gerai, nes Liviją palieka dviejų labai patikimų Marių apsuptyje: Mariaus Gradausko namuose ir Mariaus Berenio (Marazo iš "Po 3") darbe.

"M-1" programų direktorė Asta Gujytė sako, kad žinia apie laidų vedėjų kelionę į kitą pasaulio pusę buvo netikėta, tačiau tokios permainos "M-1" kolektyvo negasdina. "Jau ruošiame naujovišką laidą, kurioje Livija turėtų dirbti su vyruku, t.y. kolega Marazu. Jie abu kupini entuziazmo, tuo labiau, kad kūrybiniame procese dalyvauja ir Asta Stašaitytė. Esu įsitikinusi, kad 2002 m. klausytojams su M-1 tikrai bus linksma".

Asta Stašaitytė už bendradarbio ir bendraamžio Giedriaus Masalskio ištekėjo šių metų rugsėjį. Pora savo draugystę nuo žiniasklaidos slėpė beveik trejus metus, o apie savo jausmus visai Lietuvai pareiškė specialios akcijos per radijo stotį "M-1" metu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją