Iškilmingos ceremonijos metu buvo prisiminta jau 15 metų siekianti DELFI istorija. Skambėjo šalies vadovės Dalios Grybauskaitės ir Ministro Pirmininko Algirdo Butkevičiaus sveikinimai.

„Malonu kartu su jumis dalyvauti tokio gražaus jubiliejaus paminėjime, Džiugu, kad DELFI kolektyvas švenčia 15 metų sukaktį, parodydamas, kad šit portalas yra brandus. Matydamas jauną, pilną energijos kolektyvą, džiaugiuosi, kad visa tai sukuriama jaunų Lietuvos žmonių, kurie demonstruoja savo protą, gebėjimus ir talentą. Nesuklysiu, bet dažnas lietuvis pradeda savo rytą nuo naujienų peržiūros portale DELFI“, – į susirinkusius kreipėsi Ministras Pirmininkas.

Muzikines staigmenas gimtadienio svečiams parengė Jurga Šeduikytė, „Auksinio balso“ nugalėtoja Aistė Lasytė, Jeronimas Milius ir „Vilnius City Operos“ solistai. Šventę vedė Jurgita Jurkutė ir Vytautas Rumšas.

DELFI jubiliejaus svečiai – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (311)