„Jūsų visų nuomonė labai svarbi, nes šiandien kurti žanrinį pramoginį kiną, kuriame nėra nei vieno keiksmažodžio, humoras yra ne žemiau juostos, o aukščiau, yra labai didelis iššūkis“, – premjeros metu susirinkusiems salėje kalbėjo filmo režisieriai Simonas Aškelavičius ir Ričardas Marcinkus. Pusantros valandos vaidybinį filmą jie kūrė dviese.

Režisieriai savo filmo žanrą apibūdino kaip romantinę nuotykių komediją apie meilę, draugystę ir vagystę.

Filmas pasakoja apie du draugus iš mažo miestelio – Saulių ir Paulių (vaid. Giedrius Savickas ir Marius Repšys). Vaikinų dienos slenka ramiai ir nuobodžiai, kol staiga jie įsivelia į painią istoriją. Mafijos vadeivos klasta, viliojantys pinigai ir meilė vietinei gražuolei išbando Sauliaus ir Pauliaus draugystę ir sujudina gyvenimus iš pagrindų. Tai istorija, kuri žiūrovus skatina pamąstyti apie gyvenimo pokyčius, draugystės vertę, o jei ne – bent jau smagiai pasijuokti.

Premjeros akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)