Pagrindiniam naujienų portalui DELFI pavyko susisiekti su viena iš renginio globėjų, verslininke Inga Budriene. Anksčiau moteris yra sakiusi, kad geriau pinigus skirti labdarai, o ne suknelėms ir į renginį atvyko vilkėdama dėvėtų rūbų parduotuvėje įsigyta suknele už 120 litų, tačiau ką ponia Inga galvoja apie šiemet neįvyksiantį labdaringą renginį? Deja, verslininkė nepanoro išreikšti savo nuomonės: „Skambinkite organizatoriams ir klauskite“, – it kirviu nukirto ji.

Prieš keletą metų renginio pažiba tapusi Kaunietė, grožio konkursų dalyvė, viešųjų ryšių specialistė Diana Martinėlė taip pat susilaikė nuo išsamesnių komentarų: „Paskaičiau, neįvyks, tai ką aš galiu pasakyti“.

Dažną pramoginių vakarėlių dalyvę, stilistę Astą Valentaitę taip pat galima išvysti ir labdaringuose renginiuose. Praėjusiais metais garsią moterį į Vienos pokylį atlydėjo floristas ir stilistas Mantas Petruškevičius. Paklausta, ką mano apie šiemet neorganizuojamą Vilniaus Vienos pokylį, moteris buvo gana kritiška.

„Tiesą pasakius, tai man visiškai vienodai. Žinokit, aš kažkaip nesilankydavau juose, vieną ar porą kartų esu buvusi tame pokylyje... Iš tiesų nei man labai įdomu, nei jie ten buvo vykę... Įspūdžio tikrai nepaliko, taip kad nepasigendu jo tikrai“, – DELFI sakė A. Valentaitė.

Moters nuomone, tokiems renginiams Lietuvoje trūksta organizacinio profesionalumo: „Esant puikiai organizacijai ir tinkamai atrinktai publikai, tai aišku, kad tokie renginiai, kas susiję su labdara, yra labai gerai... Bet man jie atrodė tuštoki.”

Stilistė akcentavo tai, kad jai užkliuvo žmonių, dalyvaujančių pokylyje, kontingentas.

Su daugiamečiu Vilniaus Vienos pokylio globėju, politiku Juozu Oleku susisiekti, deja, taip ir nepavyko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)