Dauguma merginų ir moterų neslėpė, kad pagalbos prieš penktadienio renginį kreipėsi į profesionalus, o, pavyzdžiui, „Pinup Girls“ merginos sukneles pasisiuvo pačios. Originalia suknele penktadienio vakarą pasipuošė Alina Orlova. Iš minios išsiskyrė ir sportiniu kostiumu apsivilkęs aktorius Marius Repšys, kuriam asistavo modelis Karolina Toleikytė.

M.A.M.A.2014 metu pasirodymus surengė „G&G Sindikatas“, Vidas Bareikis, Alina Orlova, Džordana Butkutė, „Biplan“, „Colours of Bubbles“, Linas Adomaitis, Monika Linkytė, Jazzu ir daugelis kitų žymiausių šalies atlikėjų. „Kauno „Žalgirio“ arenoje renginys vyko be jokių reklaminių pertraukų – tai bus vienas didelis gražus, nenutrūkstamas koncertas“, - prieš renginį sakė Saulius Urbonavičius-Samas.

Statulėles labiausiai nusipelniusiems Lietuvos muzikantams teikė maestro Mikalojus Novikas, režisieriai Kęstutis Jakštas ir Dalia Ibelhauptaitė, dizaineriai Juozas Statkevičius ir Aleksandras
Pogrebnojus, Virgis Stakėnas ir daugelis kitų.Ceremonijos vairas patikėtas Andriui Rožickui, užkulisiuose sukiosis Mantas Katleris.

M.A.M.A 2014 apdovanojimų svečiai – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (528)