J. Morkūno ir I. Kavaliauskaitės santykiai pramogų pasaulio užkulisiuose jau gerą pusmetį – vieša paslaptis. Apie būsimas vestuves jau kurį laiką taip pat garsiai kalba porai artimi žmonės.

„Indrė yra gimusi liepą, o Jogaila – spalį, tad vestuves jie nusprendė kelti spalio 7 dieną. Vieno vakarėlio metu jis atsistojo ir tiesiog pasakė, kad būtent tada bus vestuvės. Neužmovė Indrei jokio sužadėtuvių žiedo, tačiau visi suprato, kad taip jis pasipiršo savo mylimajai. Jie nori didelės šventės su keliais šimtais svečių“, – naujienų portalui DELFI kalbėjo džiaugsmingai nusiteikęs poros bičiulis.

Nei apie santykius, nei apie bendrą verslą Indrė ir Jogaila kol kas nėra pasakoję, tačiau jų bendri planai taip pat seniai žinomi būriui pramogų pasaulio atstovų.

J. Morkūnas jau buvo kartą vedęs. Su žmona pianiste Audra Budryte verslininkas sulaukė sūnaus Adomo, kuriam dabar 16 metų. Populiarus vyras buvo užkariavęs ir žaviosios verslininkės, išskirtinių kelionių organizatorės Ingos Bytautės širdį. Pora draugavo trejus metus, tačiau vėliau santykiai atvėso. Kelerius metus viešumoje J. Morkūnas buvo pastebimas su stiliste Austėja Jablonskyte, tačiau pastaroji šiuo metu jau ruošiasi vestuvėms su architektu Justinu Žaliu.

DELFI žiniomis, I. Kavaliauskaitė anksčiau šiltus jausmus puoselėjo lenktynininkui Dainiui Matijošaičiui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (444)