Pradėjęs savo monologą J. Smoriginas žodžių į vatą nevyniojo. „Čia įvyko politinis aktas, nepagarba mūsų vėliavai. Negalima iš lietuviškos vėliavos padaryti scenografijos. Suprantu jūsų idėją, bet tąsyti vėliavas...“ – dėstė kandusis komisijos narys, pareikalavęs nepardavinėti Lietuvos.

„Nereikia valkioti simbolių. Visomis priemonės siekti dėmesio. Negalima taip. Siaubas kažkoks“, – tęsė J. Smoriginas. Jis ne tik kategoriškai atsisakė įvertinti pasirodymą, bet ir išrėžė daugelį pribloškusią frazę: „Žmonės žiūrėdami į tave šliaukina“.

Tikėtina, kad vertindamas šį pasirodyma J. Smoriginas pamiršo apie savo dalyvavimą kitame TV3 projekte „Šuolis“. Vienam savo pasirodymui jis taip pat naudojo Lietuvos vėliavą – vilkėdamas vienomis trumpikėmis, jis apsigobė trispalve ir šoko nuo tramplino į vandenį. Būtent apie tai R. Žiogas ir priminė choreografui savo socialinio tinklo paskyroje. Tokia šokių projekto dalyvio pastaba pakurstė aktyvią jo gerbėjų diskusiją. Pastarieji negailėjo kritikos ilgamečiam TV projektų komisijos nariui.

Jurijaus Smorigino pasirodymas - DELFI nuotraukų galerijoje:

Remigijaus Žiogo pasirodymas - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (714)