Bylą nagrinėjančiam teisėjui Marijui Kursevičiui pasiteiravus, kodėl į posėdį neatvyko bylos suinteresuotas asmuo, Soliario mylimoji Audra Endzinaitė, dainininkas atskleidė, kad moteris neseniai pagimdė sūnų. Tėvai pirmagimį pavadino Vėju. Paklaustas, kas išrinko kūdikiui vardą, dainininkas patikino, kad tai abiejų tėvų bendras sprendimas.

Dainininkas su buvusio Seimo nario Audriaus Endzino dukra draugauja daugiau nei metus. Pora Vilniuje įsigijo ir įsirengė savo būstą. Tačiau, kaip tvirtino Soliaris, mergina šiuo metu su kūdikiu gyvena ne Vilniuje, todėl apsilankyti po mėnesio kitame teismo posėdyje jai bus sudėtinga. Tuo tarpu pats dainininkas teismui sakė gyvenantis Fabijoniškėse, Vilniuje.

Lapkritį DELFI kalbintas dainininkas taip pat sakė, kad su savo išrinktąja gyvena atskirai. Kūdikio besilaukianti mergina rezidavo užsienyje, jis - Lietuvoje

Dar iki Naujųjų metų susituokti planavusi pora dėl darbų vestuves tikino turbūt nukelsianti kitiems metams. „Labai norėčiau susituokti, bet šią žiemą to padaryti turbūt nepavyks. Turbūt tuoksimės kitais metais, tačiau dar visko gali nutikti“, - DELFI pernai lapkritį sakė Soliaris.

Viešumos vengianti A. Minalgos mylimoji prieš porą mėnesių atlydėjo jį į teismą:

Yra ir daugiau gerų naujienų

Teismo slenksčius Soliaris vėl mina todėl, kad Vilniaus apygardos teismas patenkino apeliaciją - panaikino 4800 litų siekusią baudą su automobilio konfiskavimu dėl ATPK 129 str. pažeidimo. Byla iš naujo grąžinta nagrinėti Vilniaus miesto apylinkės teismui.

DELFI primena, kad administracinio teisės pažeidimo protokolas A. Minalgai buvo surašytas dėl to, kad 2014 m. rugpjūčio 4 d. Vilniuje jis vairavo automobilį neturėdamas teisės vairuoti transporto
priemonės. Sustabdytas policijos pareigūnų vengė neblaivumo patikrinimo.

Teismo posėdžio metu A. Minalga kaltu neprisipažino ir pareiškė, kad administracinio teisės pažeidimo protokole minimu laiku jis buvo neblaivus, todėl jo turėtą automobilį vairavo jo draugas, o jis sėdėjo keleivio vietoje. Pasak A. Minalgos, policijos pareigūnai, sustabdę automobilį, jį apkaltino neteisėtu vairavimu. Kadangi jis automobilio nevairavo ir turėjo teisę būti išgėręs, atsisakė tikrintis neblaivumą.

Skirdamas administracinę nuobaudą A. Minalgai, teismas lengvinančių aplinkybių nenustatė. Jo atsakomybę sunkino tai, kad pažeidėjas ne kartą baustas administracine tvarka, tame tarpe už Kelių eismo taisyklių pažeidimus, turi galiojančių nuobaudų. Dėl to A. Minalgai teismas skyrė baudą,
kurios dydis būtų artimas Lietuvos Respublikos ATPK 129 straipsnio sankcijos numatytam maksimumui.

Teismas, įvertinęs byloje esančius rašytinius įrodymus ir apklausęs liudytojus apie įvykio aplinkybes, pernai lapkritį pripažino A. Minalga kaltu ir paskyrė jam keturių tūkstančių aštuonių šimtų litų dydžio baudą su automobilio konfiskavimu.

Soliario vaiko motina A. Endzinaitė teismuose priversta lankytis, nes jai priklauso išperkamosios nuomos būdu įsigyta transporto priemonė, su kuria buvo galimai padarytas pažeidimas pernai rugpjūtį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (139)