Toks įrašas pasirodė „Sel“ profilyje ankstyvą antradienio rytą:

Visada mėgau Jūsų laidą ir galvojau apie Jus daug geriau, nei tai, ką matau: man ne juokinga, o graudu.

Pasižiūrėjau Jūsų laidą. Aš galiu jums nupiešti iš šono, kaip tai galėtų atrodyti kitaip: tai galėtų būti profesionalus boksininkas, kuris pasikviestų jus į ringą ir sudaužytų taip snukį, kad jūs gulėtumėte be sąmones savo kraujuose. Po to išsitrauktų lytini organą ir apsisiotų jums galvą. O mes visi masiškai iš to žvengtumėme.

Įmetęs pigių sprendimų, kad žmonės pasižiūrėtų jūsų protingą laidą (užduokite klausimą sau, galbūt tie žmonės nepakankamai išsilavinę, nepakankamai pragyvenę, kad juos rodytų, kad juos matytų visuomenė? Ar maža protingų, šviesių žmonių Lietuvoje, kuriuos reikėtų parodyti?), Lietuviškos žurnalistikos tendencijos, temos ir laidos veda prie to, kad greitai žiūrėdami jūsų švietėjiškas laidas protingu neliks išvis niekas.

Nuo pat nepriklausomybės atsiradimo pasirodė masinė mada žeminančių pseudo humoristinių laidų "KK2" ar "Dviračio šou"... Lietuviškoje žiniasklaidoje visais laikais būdavo surandami pajuokos objektai, kurie būdavo piarinami, rodomi, iškeliami ir iš jų būdavo juokiamasi. Vėliau keistai miesto merais tapdavo šustauskai. (...) Jums turetų būti gėda už tai, ką rodote, už tai, į kur vedate tautą.

TV programų redaktorei:

Jums turėtų būti gėda, kaip pigiai siekiate reitingų, bukindami tautą ir žmones. Dar vakar prostitutė iš pornofilmų tampa linksniuojamiausiu vardu šalyje. Iš ko Jūs juokiatės, kam jūs durninate savo brolius, seseris, savo vaikus, save? Jūs juokiatės tik iš savęs.

P.S. Nenorėjau įžeisti gerų, mylinčių savo darbą žurnalistų. Tai tikrai taikoma ne visiems, bet kai kas turbūt tiesiog nepribrendo dirbti švietėjiško darbo. O gal ta profesija tiesiog skirta ne jiems. O tiems, kas pavargo nuo savo darbo, tiesiog paimkite atostogas ir pailsėkite. Bet kokiu atveju, tai diskusijos pradžia, kad visam tam absurdui ateitų galas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (985)