Daugiau niekas tokios privilegijos neturi. Labai kruopščiai iš geriausių pasaulio tenisininkų trisdešimtuko atrenkami šio turnyro dalyviai. Patiems australams ši sąlyga negalioja ir bent vienas ar pora žaidėjų kasmet yra pakviečiami į šį turnyrą.

Šiais metais visi žaidėjai gavo apvalias pinigų sumas (apie 70 000 AUD) už galimybę sudalyvauti parodomajame turnyre.Turnyro mačai buvo tiesiogiai transliuojama per TV ir nušviečiami pagrindinių leidinių.

Turnyro nugalėtoju šiemet tapo ispanas Fernando Verdasco. Jam finale laimėjus pirmą setą 7:6 (7:3) jo varžovas ukrainietis Aleksandras Dolgopolovas dėl patirtos traumos atsisakė tęsti kovą. Aukščiausią reitingą varžybose turėjo japonas Kei Nishikoris (ATP-5).

Iš kur kyla toks susidomėjimas šiuo renginiu? Privatus klubas „Kooyong“ yra vienas iš nedaugelio Australijoje, kuris yra uždaras ir trokštant patekti į jį reikia laukti maždaug nuo metų iki trejų. Metinis nario mokestis svyruoja nuo 15 tūkst. AUD iki 50 tūkst. AUD – priklausomai nuo jūsų statuso ir privilegijų. 3 restoranai, sporto klubas, 25 teniso kortai su įvairiomis dangomis, grožio salonas, baseinai ir relaksacijos zonos. Tai tik dalis to, ką nariai gali, bet daugiau tai – tradicijos ir prestižas vakarieniauti su teniso elitu prie vieno stalo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)