Su prašymu iškelti bankroto bylą į teismą kreipėsi pati verslininkė. Kreditų biuro „Creditinfo“ duomenimis, įmonės finansinė būklė nebuvo pati geriausia, taip pat buvo registruoti atsiskaitymų vėlavimai.

Kaip DELFI sakė Vilniaus apygardos teismo atstovė spaudai Vaida Kibirkštytė, nutartis dar gali būti skundžiama per 10 dienų. „Yra paskirtas bankroto administratorius. Areštuotas įmonės turtas. Administratorius įpareigotas atlikti tam tikrus veiksmus“, – kalbėjo teismo atstovė.

Dingusi iš eterio, moteris kurį laiką gyveno ir dirbo Didžiosios Britanijos sostinėje, praleidusi ten kelerius metus vėl grįžo į Lietuvą.

Bankininkystės studijas Vilniaus universitete baigusi verslininkė taip pat kurį laiką vadovavo bendrovei „Mokėjimų terminalų sistemos“, teikiančiai finansinių operacijų tarpininkavimo paslaugas.

G. Šapkaitė 2011 metais kandidatavo į Vilniaus savivaldybės tarybos rinkimus, bet Lietuvos socialdemokratų partijos sąraše liko 16-oje vietoje ir į tarybą nepateko.

Šiuo metu moteris mėgaujasi motinystės rūpesčiais – 2013 metų birželį su šešiolika metu vyresniu sutuoktiniu Linu Valucku buvusi TV laidų vedėja susilaukė pirmagimio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (176)