„ZIP FM“ savo socialinio tinklo puslapyje pasidalino vaizdo įrašu, kuriame aš dainuoju kartu su savo priešininke (toks rubrikos formatas). Vienas vaikinas parašė žeminantį komentarą“, – pasakoja Audrius.

A. Janoniui nepatikęs vaikinas rašė: „Abi merginos turi gerą balsą!“

Nesusilaikęs dainininkas atrašė jam atsaką.

„Baisu, kas šiais laikais vyksta mokyklose. Patyčios, smurtas, žeminimas ir asmenybės smukdymas... Jei kas paklausia, ar norėčiau grįžti į mokyklą, tai tik nevalingai susiraukiu, kas ir išduoda mano atsakymą. Kai įstojau į universitetą, pajutau, kaip greitai viskas pasikeitė. Bandos jausmas, kuris verčia kažką žeminti tik dėl to, kad visi kiti žemina, netikėtai dingo. Į universitetą susirinko tiek daug įvairiausių žmonių su skirtingais charakteriais, gyvenimais, istorijomis kitaip, nei mokykloje (noras pritapti, susitapatinti su dauguma). Nieko geriau nėra. Ir tik viena man vis dar nepatinka – tai žmonės, nesuprantantys ko ten atėjo. Vienas žaidimus lošia paskaitos metu, kitas juokiasi iš dėstytojo ir dėl to jaučiasi kietas. Jei būtų mano valia, aš invalidų nepriimčiau, bet suprantu ir universiteto politiką – kol moka, tol tegu mokosi. Kartais net ir nežinau, ką atsakyti tokiems. vienas protingas žmogus patarė bendrauti taip, kaip įprasta u***ų kultūroje. tai su ta ilga įžanga – p***l **, Jokūbai“, – rašė jį įžeidusiam vaikinui šou dalyvis.

Atlikėjas visiškai nesigaili savo poelgio – savo socialiniame tinklalapyje pasidalino nuotrauką su komentarais ir pridėjo prierašą: „Žinau, sakysite per griežtai, kam reikia keiktis, bet tikrai niekam nelįsiu į užpakalį ir su tam tikrais žmonėmis bendrausiu jiems suprantama kalba.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)