Laima Lapkauskaitė: visada galvoju, ką valgau

Dainininkė ir prodiuserė Laima Lapkauskaitė (54) lieknas kūno linijas išlaiko intensyviai sportuodama ir griežtai kontroliuodama mitybą.

„Nesilaikau konkrečios dietos, tačiau galvoju, ką valgau, – pasakojo L.Lapkauskaitė. – Vengiu keptuvėje keptų patiekalų, nevartoju pieno produktų, jei valgau mėsą, renkuosi vištos krūtinėlę.“

Moteris net per šventes neleidžia sau atsipalaiduoti. „Niekada nevalgau patiekalų su majonezu, tačiau leidžiu sau paragauti namie keptų kiaulienos kotletų ar gabalėlį torto. Viską darau su saiku“, – sakė L.Lapkauskaitė.

Simona Nainė išbandė japonišką dietą

Atlikėja Simona Nainė (26) norėdama atsikratyti kelių papildomų kilogramų išbandė japonišką dietą. Jai tai buvo tikras valios išbandymas.

„Viską valgiau be druskos ir cukraus, gėriau daug vandens“, – pasakojo Simona. Laikantis japoniškos dietos negalima vartoti ne tik cukraus ir druskos, bet ir duonos, kitų miltinių patiekalų, alkoholio, padažų.

Dietos pagrindas – per dieną išgerti bent 2 litrus vandens ir laikytis griežto mitybos plano.

Šios dietos Simona turėjo laikytis 14 dienų, tačiau iškentė tik 8-ias. „Nieko rimto, tiesiog užklupo sloga, pakilo temperatūra“, – negalavimus vardijo Simona. Tačiau sustiprėjusi dar kartą japoniškos dietos nesiryžo išbandyti.

Kaip Vaidai Genytei pavyko atsikratyti daugiau nei 20 kilogramų ir ką apie dietas galvoja Monika Šalčiūtė, skaityk naujausiame žurnalo MIESTE.lt numeryje arba čia.