„Tik susipažinęs su Kristina, Andrius žinojo, kad ji bus jo žmona. Jų draugystė tęsiasi tiek kūryboje, tiek gyvenime, tiek versle. O dabar tapo ir viena šeima“, - DELFI kalbėjo artimas poros draugas Mantas Kazlauskas.

Jaunoji šventei pasirinko dvi sukneles. Vieną iš jų susikūrė pati, o kitą – pasaulyje garsus dizaineris.

„Kol kas pora nesilaukia. Galiu tą drąsiai pasakyti. Ateityje laukia įvairūs planai, ilga povestuvinė kelionė“, - kalbėjo šeimos draugas.

Dizaineriai vestuvių ceremonijai pasirinko žiemą, nes norėjo, kad lauke būtų balta. Vasara drabužių kūrėjams yra pats darbymetis, pasipuošti jų kurtomis suknelėmis nori daugybė nuotakų. „Andriaus ir Kristinos draugai taip pat labai laukė šios šventės“, - šypsojosi jaunųjų bičiulis.

Pasveikinti jaunųjų atskrido bičiuliai iš viso pasaulio.

Po ceremonijos priėmę gausius svečių sveikinimus, jaunieji pasidalino savo mintimis su žurnalistais, papasakojo įdomią istoriją apie suknelės įsigijimą ir ateities planus.

„Suknelės istorija yra labai ilga. Dizaineris Aleksander Mcqueen yra mano didžiausias įkvepėjas. Londone jau po jo savižudybės aš pamačiau jo kurtą suknelę ir pasakiau: viskas man reikia jos. Ją įsigijau prieš tris metus ir ji tiesiog spintoje laukė savo dienos. Šią suknelę norėčiau užsidėti ir po dešimties metų“, – sakė Kristina Kalinauskaitė, kuri po vestuvių pasiliko savo mergautinę pavardę.

„Suknelė buvo nupirkta netgi prieš sužadėtuves. Jau penkerius metus draugai mus spaudė tuoktis, bet mes vis nerasdavome laiko. Aišku visada spaudžia tie, kurie jau yra susituokę“, - juokėsi Andrius Sergejenko.

„Ceremonijos metu buvo labai daug emocijų, bet jos visos labai teigiamos ir geros. Kiekvienam žmogui reikia išgyventi šias emocijas: pilnatvės, laimės, gėrio ir harmonijos“, - pojūčius ceremonijos metu vardino Kristina.

„Jausmas po ceremonijos yra kitoks nei išsivaizdavau, manau, to negalima įsivaizduoti to nepatyrus. Vienas kitam daug ką reiškiame, tas pojūtis mums yra svarbus. Vestuves atšvęsime pakankamai ramiai, bus šeimos vakarienė ir artimų draugų ratas.“ – kalbėjo Andrius.

Paklausta, kodėl pati dizainerė nekūrė sau vestuvinės suknelės, K. Kalinauskaitė juokavo, kad neturėjo susikūrusi sau galvoje svajonių suknelės, tačiau turi susikūrusi galvoje savo svajonių gyvenimą ir suknelės svarba šiuo momentu yra ne tokia didelė.

Į tradicinį klausimą apie pagausėjimą jaunieji atsakė trumpai.

„Kaip Dievas duos. Pas mus viskas gyvenime vyksta spontaniškai. Kaip sakoma, žmogus planuoja, o Dievas juokiasi. Ilgalaikių planų nekūriame. Net ir ši vedybų ceremonija buvo suplanuota ekspromtu. Buvome Kinijoje nusprendėme, kad jau atėjo laikas. Datos specialiai nesirinkome, kiniečiai rekomendavo, kad reikia būtinai susituokti prieš kinų Naujuosius metus, nes 2015 - ieji kiniečių metai nėra labai geri,“ – juokavo kątik susikūrusi šeima.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)