Penktadienį R. Lapė švenčia 29-ąjį gimtadienį. Moteris sakė, kad per metus gavo viską, apie tik galėjo pasvajoti. Rūta džiaugiasi šeimynine laime, pasaulį išvydusiu, labai lauktu sūnumi. „Tai buvo geriausi metai mano gyvenime. Vestuvės, šeimos pagausėjimas. Ko daugiau galima norėti?“ - DELFI kalbėjo žaliaakės pravardę televizijoje įgijusi moteris.

R. Lapė pasakojo, kad vaikelio su vyru labai norėjo, tad užgriuvusios tėvų pareigos ne vargas, o malonumas. „Jautėmės morališkai ir dvasiškai pasiruošę tėvystei, mums niekas nesunku. Tik miego labai trūksta, bet aš stipri moteris“, – šypsojosi Rūta.

Žurnaliste dirbanti R. Lapė nežada atsisakyti darbo ir atsiduoti vien tik motinystei. Rūtos planuose – mamos pareigų derinimas su darbu televizijoje: „Gerbiu moteris, kurios sugeba atsidėti tik motinystei, tačiau užsidaryti keleriems metams namie – tiesiog ne man. Gerai, kad dirbant televizijoje nereikia nuobodžiauti sėdint biure iki vakaro, nes ilgiau nei kelioms valandos sūnaus niekam nepatikėčiau. Juk jis yra didžiausias mano turtas.“

DELFI primena, kad R. Lapė amžiną meilę savo išrinktajam prisiekė praėjusių metų vasaros pabaigoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (176)