Mados pasaulis S. Burbienei – ne naujiena. Būdama 16-likos metų buvusio Seimo nario žmona priklausė vienai modelių agentūrai ir mielai demonstruodavo madas. Tapti profesionaliu modeliu Sandra nenorėjo. Pasak moters, ši profesija yra ne jai. „Modeliai daug keliauja po pasaulį. Aš esu šeimos žmogus. Man rūpi vaikai. Tai buvo tiesiog laisvalaikio praleidimo būdas“, - DELFI kalbėjo moteris, kuriai kompaniją vakare palaikė draugė.

S. Burbienę demonstruoti kailius pakvietė renginio organizatorės. 29-erių metų moteris teigė, kad pati į viešumą tikrai nesiprašė: „Reikia ir man truputį prasiblaškyti. Kadangi podiumu žengiu ne pirmą kartą, jaudulio nejaučiau.“

Modeliu tapusiai Sandrai paantrino ir šventinio vakaro sumanytoja Birutė Pečkytė, buvusio politiko žmona išsiskiria ne tik savo išvaizda, bet ir maloniu bendravimu. “Sandrą kelis kartus prieš tai kvietėme demonstruoti madas, bet ji vis nerasdavo laiko, užgriūdavo problemos šeimoje”, - DELFI sakė renginio sumanytoja.

„Mes esame išsiskyrę, galiu turėti savo gyvenimą, - sakė moteris ir pridūrė, kad apie skyrybas nebenorinti kalbėti. - Ši tema man yra skaudi, nuaidėjusi per visą Lietuvą. Nebenoriu nieko komentuoti.“

Kailių kolekciją taip pat demonstravo grupės „4 Roses“ narės: Eglė Čepaitė-Keturkė, Akvilė Matukaitė, Giedrė Girnytė, Dileta Meškaitė, pardavimų specialistė Eglė Jablonskytė, grožio bei mados srityje dirbančios Indrė Eskytė ir Milda Savickienė bei modelis Laura Tamašauskaitė. Pristatant kolekciją gyvai grojo trimitininkas Vladimiras Školnyjus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (148)