„Mes jau du mėnesius gyvename atskirus gyvenimus. Nesuprantu, kam reikia pūsti burbulą ir kalbėti apie kažkokius susitaikymus. Aš turiu jau kitą gyvenimą ir taikytis tikrai nesiruošiu, o jei Indrutė bando taip vis dar prisitraukti dėmesio, lįsdama į visas laidas ir kalbėdama apie jau niekam nebeįdomią mūsų skyrybų temą, tuomet yra graudu ir turiu žmonių atsiprašyti, kad jums vis dar tenka klausytis šitų atsibodusių nesąmonių“, – savo paskyroje soc. tinkle išklojo buvęs gražuolės I. Burlinskaitės vaikinas.

DELFI primena, kad apie savo skyrybas po trejų metų draugystės mergina prieš maždaug mėnesį taip pat paskelbė socialiniame tinkle – pakeitė savo santykių statusą.

„2015 m. pasižadu siekti aukščiausių rezultatų „Fitness Bikini“ vėl, – tada komentavo sportininkė, kuri profesionalų sportą dėl santykių su mylimuoju buvo kurį laiką apleidusi. – Netolimoje ateityje prasides nauja disciplina, nauji rezultatai, ko labai laukiu“.

Su karatė čempionu ir treneriu Dariumi Indrė draugavo labai rimtai – planavo vestuves, šeimą, vaikus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (204)