„Su Oksana esame labai seni pažįstami. Su Lietuvos atlikėjais dirbu jau daug metų. Vienam muzikos festivaliui ieškojau merginų grupės, kuri galėtų atstovauti Lietuvai. Vienas pažįstamas lietuvių prodiuseris pasiūlė pakviesti tuo metu dar besivadinusią grupę „Olialia pupytės“, - apie savo pažintį su Oksana naujienų portalui DELFI pasakojo W. Buttas.

Sužavėjo profesionalumas

Turkijoje vykusiame festivalyje lietuvaitės sulaukė didelio pasisekimo. Pasak švedų prodiuserio, Oksana yra išties profesionali atlikėja ir žmonės, blogai apie ją kalbėdami, daro klaidą.

„Ji dirba išties profesionaliai. Galiu pasakyti keletą pavyzdžių. Kai dalyvavome festivalyje Turkijoje, visi atlikėjai turėjo laisvadienį ir galėjo pailsėti po repeticijų. Merginos pliuškenosi prie baseino. Tačiau netrukus man paskambino organizatoriai ir paprašė nedelsiant atvežti atlikėjas susitikti su vienu garsiu vietos politiku, - prisimena švedų prodiuseris. - Atsiprašiau merginų, kad joms teko paaukoti savo laisvadienį. Tačiau merginos po 25 minučių jau buvo pasirengusios - pasidažiusios, susišukavusios ir pasiruošusios oficialiam susitikimui.“

W. Buttas taip pat prisiminė ir kitą atvejį, kai jie vyko į koncertą, tačiau pateko į kamštį. Merginos atskubėjo į salę tada, kai jau grojo jų dainos pirmuosius akordus.

„Jos persirengė per kelias sekundes ir netrukus pasirodė scenoje bei surengė nepamirštamą šou, - žavėjosi lietuvaite prodiuseris. - Žmonės, kurie apie ją rašo blogus komentarus, nežino, koks nuostabus ir nuoširdus žmogus ji yra. Oksana yra labai gera mano draugė, kuriai iš visos širdies skyriau tiek daug dėmesio sulaukusią gimtadienio dainą.“

Daug dėmesio sulaukęs sveikinimas

„Gimtadienio išvakarėse „Facebooke“ pamačiau, kad bus Oksanos gimtadienis. Tuo metu buvau su savo sužadėtine Šiauliuose. Sušukau: „Jėzus Marija, rytoj Oksanos gimtadienis, o aš neturiu jai dovanos!“ Taigi, įrašiau jai dainos sveikinimą. Muziką buvau įrašęs jau prieš daug metų. Daina vadinosi „Merry Christmas To You“. Tačiau ji niekada nebuvo niekur išleista ar publikuota. Kartais savo draugams gimtadienių proga įrašau sveikinimą. Oksanai sveikinimo tekstą parašiau per 10 minučių ir įdainavau jį į kompiuterį, nes buvau Šiauliuose, negalėjau nuvažiuoti į savo įrašų studiją - įrašiau sveikinimą sužadėtinės virtuvėje, - pasakoja W. Buttas. - Įdėjau nuotrauką, kuri daryta prieš daugelį metų. Toje nuotraukoje, beje, yra ne tik kitos „pupytės“, bet ir Oksanos vyras Simas.“

W. Buttas neslepia, kad palaiko draugiškus santykius ne tik su Oksana, bet ir su jos vyru S. Jasaičiu. Prodiuseris buvo garbės svečias poros vestuvėse.

Tiesa, prodiuserio gimtadienio sveikinimas internete sulaukė išties didelio dėmesio - per kelias dienas jis peržiūrėtas per 25 tūkst. kartų. W. Buttas dainoje ne tik pasveikino O. Piukul-Jasaitienę su gimtadieniu, bet ir su būsimu kūdikiu. Dainoje prodiuseris netgi užsiminė apie pirmagimio lytį.

"Greitai turėsi mažą kūdikėlį. Labai džiaugiuosi už tave. Ji bus žvaigždė. Ne galbūt - tikrai. Ir vieną dieną ji tau padainuos dainą", - dainavo prodiuseris.

Poros pirmagimis, neabejoja, bus žvaigždė

Naujienų portalui DELFI vyras pasakojo, kad jis būsimo atlikėjos kūdikio lyties nežino.

„Aš tiesiog tikiuosi, kad gims mergaitė, - juokiasi jis. - Ji Lietuvoje tikrai bus didelė žvaigždė. Galbūt aš būsiu jos prodiuseris. Rašydamas sveikinimą Oksanai tiesiog sugalvojau, kad gims mergaitė. Oksana turės vaikelį. Ir jei tai bus berniukas, manau, jis bus nuostabus krepšininkas. Abu kūdikio tėvai yra talentingi, todėl, neabejoju, kad užaugęs vaikelis taip pat bus žvaigžde“.

W. Buttas juokiasi, kad jei būtų žinojęs, kad šis vaizdo klipas sulauks tokio dėmesio, būtų jį įrašęs normaliomis sąlygomis, studijoje. Ne sužadėtinės virtuvėje.

„Oksana yra nuostabus žmogus, turintis beprotiškai gerą širdį. Labai norėčiau, kad visi blogus komentarus apie ją rašantys žmonės galėtų su ja pabendrauti akis į akį bent kelias minutes. Tada jie patys įsitikintų, kokia nuoširdi ir nuostabi ji yra. Galbūt ji pridarė klaidų praeityje, bet visi mes jų esame pridarę, niekas iš mūsų nėra tobulas“, - pabrėžia jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (219)