Modelis, Mis Lietuva“ konkurso dalyvė Elita Citovičiūtė pataria vėl grįžti į įprastą režimą, kuris buvo prieš šventes. Merginos nuomone, kiekvienas, svajojantis apie lieknas kūno linijas, turėtų gerti daug vandens, judėti. „Jei po švenčių maratono pradėsite laikytis itin griežtos dietos, organizmui gali būti šokas. Tai tik dar labiau išbalansuos kūną, o vėliau norėsis atsigriebti dvigubai. Taip pat, patarčiau nevalgyti likus dviems ar trims valandoms iki miego“, - patarimus dalino gražuolė.

Elita Citovičiūtė atostogauja Karibuose

Interneto sensacija vadinama Monika Šalčiūtė, norintiems atsikratyti nereikalingo antsvorio, pirmiausia pataria kreiptis į specialistus. Tik jie gali tai padėti padaryti geriausiai. „Reikėtų su dietologo pagalba susibalansuoti mitybą ir pas trenerį susidaryti sporto programą“, - sakė mergina, kuriai palaikyti kūno formas padeda minėti specialistai.

Monika Šalčiūtė

Grupės „4 Roses” narė Dileta Meškaitė džiaugiasi tirpstančiais kilogramais. Visiems, kuriuos kankina svorio bėdos, dainininkė pataria nebandyti drastiškų, „organizmo valymu“ vadinamų procedūrų. Pasak Diletos, maisto atsisakymas ne tik nepadės atsikratyti priaugto „grožio“, bet ir nusilpnins organizmą, žmogus pradės sirgti. „Visų pirma, rekomenduoju susiderinti mitybą. Miltus, saldainius, majonezą bent trumpam padėti į stalčių. Reguliariai valgyti pusryčius, pietus ir vakarienę. Viską stengtis daryti tuo pačiu metu. Organizmas pripras prie rėžimo, nebekaups atsargų, o jūs džiaugsitės puikia figūra“, - sakė D. Meškaitė.

Dileta Meškaitė

Grupės „Kitokios“ narė Indrė Burlinskaitė pasakojo, kad žmonės linkę persivalgyti ne tik per šventes. Svarbiausia – vėl grįžti prie normalaus ritmo. Indrės teigimu, padidėjusį svorį šventiniu laikotarpiu lemia ne tik nesveika mityba, bet ir poilsio trūkumas, alkoholio vartojimas.

„Vartojant alkoholį bei netinkamai maitinantis, organizme kaupiasi skysčiai. Tada atsiranda nepageidaujamas patinimas, celiulitas, kūnas praranda stangrumą. Patarčiau mažinti sūrių patiekalų vartojimą, valgyti reguliariai. Vakarais geriausia neapsunkinti organizmo maistu. Tačiau, jei persivalgai – atsikėlus ryte gerti tik vandenį. Kai pajusite alkį, tik tada valgykite. Taip pat, labai svarbu aktyvus gyvenimo būdas, sportas“, - patarimus dalino lengvojo kultūrizmo atstovė.

Indrė Burlinskaitė

Dainininkė Neringa Šiaudikytė itin griežtai žiūri, ką valgo, kas dieną tobulina kūną sporto salėje. Atlikėja nevalgo mėsos. Ją pakeitė žuvimi. Visiems, kurie nori gražiai atrodyti, Neringa pataria vieną arba du kartus per savaitę pasidaryti iškrovos dienas. Jų metu galima suvartoti labai mažą kalorijų kiekį. N. Šiaudikytė siūlo valgyti garintą vištieną su salotų lapais.

„Negailiu savęs ir nepaskaninu maisto kitais ingredientais kaip prieskoniai ar druska. Geriu arbatą, nors ir nėra patartina, kavą. Per tokią iškrovos dieną nukrenta 1-2 kilogramai. Žinoma, susitraukia skrandis. Kitą dieną norisi valgyti, bet įveiki kur kas mažesnę porciją. Kiek žinau, visos Holivudo garsenybės laikosi tokios dietos. Tai ne tik padeda išlaikyti gerą figūrą, bet ir numesti svorio“, - pasakojo N. Šiaudikytė.

Neringa Šiaudikytė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (124)