Turtingų tėvų atžalos atostogos truko septynias dienas. Pora apsistojo viename Dubajaus viešbučių. Viktoriją jį įvertino penkiomis žvaigždutėmis. Per savaitę laiko V. Vaičaitė spėjo apžiūrėti labiausiai turistų lankomas vietas. Tam pravertė išsinuomotas automobilis. Mergina teigė, kad kelionė buvo puiki, tačiau poilsiui pritrūko laiko. Nors į JAE pora vyro kartu su kelionių agentūra, tačiau vietas, kurias norėtų aplankyti, išsirinko patys.

„Kadangi mano vaikinas labiau mėgsta keliauti, o ne degintis, visas dienas praleidome važinėdami. Juokėmės, kad vanduo kainuoja brangiau nei benzinas. Kitą kartą į Dubajų vyksiu ilgesniam laikui, kad galėčiau skirtis laiko deginimuisi. Lauke buvo 27 laipsniai šilumos, tikra vasara. JAE yra, ką veikti ir ką pamatyti“, – kalbėjo V. Vaičaitė.

Viktorijos Vaičaitės atostogos Dubajuje

Be Dubajaus, gražuolė aplankė Abu Dabį, architektūros šedevrą Didžiąją Šeicho Zaido mečetę, „Ferrari World“ pramogų parką, Dubai Marina laivų prieplauką. Pora leido sau pasimėgauti prabanga. 

Viktorija su vaikinu apsilankė prašmatniame burės pavidalo viešbutyje „Burdž al Arabo“. Mergina nepraleido progos pasilepinti jūros gėrybių vakariene restorane – akvariume „Al Mahara“. Šis restoranas įeina į geriausių pasaulio viešbučių restoranų dešimtuką.

„Burdž al Arabo“ viešbutis dekoruotas auksu, viskas tviska. Tiek Dubajus, tiek Abu Dabis man labai patiko. Mečetė paliko neišdildomą įspūdį, toje vietoje labai gera energetika. Į jos vidų gali patekti tik pasislėpusi po juoda čadra“, – kelionės įspūdžiais dalinosi V. Vaičaitė.

Viktorijos Vaičaitės atostogos Dubajuje

Pasiteiravus, kiek pinigų atsiėjo savaitės trukmės atostogos, V. Vaičaitė patikino negalinti įvardinti tikslios sumos: „Žurnale apie Dubajų skaičiau, kad tai, jog atostogoms šiame mieste reikia labai daug pinigų, yra mitas. Pritarčiau tam. Žinoma, yra vietų, kur kainos tikrai didelės. Negalėčiau pasakyti, kad Dubajuje brangiau nei Majamyje. Viskas priklauso nuo žmogaus poreikių. Galima maistą pirkti ir prekybos centre, bet mes mieliau valgėme restoranuose.“

Viktorijos Vaičaitės atostogos Dubajuje

Naujuosius metus gražuolė pasitiko šalia aukščiausio dangoraižio pasaulyje Burdž Chalifos. Porai itin didelį įspūdį paliko naujametiniai fejerverkai. Pasak V. Vaičaitės, tokio grožio danguje ji gyvenime nebuvo mačiusi. „Žmonių buvo milijonas, dvi valandas laukėme mašinų eilėje. Bet buvo verta“, - sakė V. Vaičaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)