"Kai kalbame apie kopijavimą, turime ir mes visokių įdomių pavyzdžių iš netolimos praeities. 2003-iaisiais padarėme A&V (Aleksandras Pogrebnojus ir Vida Simanavičiūtė) rudens-žiemos kolekcijai paltuką su lape ant nugaros, visiems labai patiko ir nuotrauka buvo spausdinta žurnale "Vogue Russia". Bet štai lygiai po metų žiūrime ir "nesuprantame", ar gerasis Saint Laurentas netikėtai tą pačią idėją sugeneravo? Sutapimu nebūna! Net šukuosena tokia pati. Atraskite penkis skirtumus", - piktinosi A. Pogrebnojus.

Tiesa, po pirmąją Naujų metų dieną vykusio LNK muzikinio projekto "Lietuvos balsas" finalo aiškintis teko dizainerei Julijai Janus. Jos kurta suknelė, kurią transliacijos metu vilkėjo šou vedėja Inga Jankauskaitė, stebėtinai panaši į Ralpho Laureno mados namų kūrinį. DELFI straipsnį apie tai rasite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)