Komisijos nariai Jurijus Smoriginas, Agnė Jagelavičiūtė, Vitalijus Cololo pasirodymą įvertino aukščiausiu balu - dešimtuku. Jūratė Norvaišienė šokį įvertino devynetu.

Pasak nusipelniusios Lietuvos trenerės, pasadoblis išsiskiria konkrečia muzika ir ritmika. Pasirinkta projekto dalyvių muzika neatspindėjo šio šokio. „Jolanta buvo labai agresyvi“, - pasirodymą komentavo J. Norvaišienė.

„Stengiausi priešintis“, - teisinosi J. Leonavičiūtė.

J. Smoriginui pro akis nepraslydo itin artina modelio ir jos šokių partnerio draugystė. „Kai su juo susipažinau buvo toks memelis... O dabar“, - komplimentus M. Gaižauskui vardino choreografas.

„Džiaugiuosi, kad jį pakeičiau“, - šypsojosi J. Leonavičiūtė.

„Man ėjo šiurpas, buvo nuostabus numeris. Kostiumai - šauniai pasirinkti. Tiems, kam atrodo, kad šokiuose drabužiai yra nesvarbūs, atsipeikėkite“, - poros aprangą gyrė A. Jagelavičiūtė.

Laidos filmavimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (252)