Skyrybų pareiškime nurodomi nesuderinami sutuoktinių charakterių skirtumai.

Pora pradėjo susitikinėti 2000 metų kovą, o lygiai po metų pabėgo kažkur į Ramiojo vandenyno pietų salas, kur susituokė. Liepos mėnesį Malibu Kalifornijoje jie tuokėsi iš naujo, o į ceremoniją pakvietė šeimos narius ir draugus. Tačiau viešai apie savo statusą jie kelis mėnesius kalbėjo labai painiai.

Tai buvo kanadiečio T.Greeno pirmoji, o D.Barrymore - antroji santuoka. 1994 metais ji buvo ištekėjusi už baro savininko Jeremy Thomaso, bet ši santuoka tetruko 19 dienų.

26 metų D.Barrymore žvaigžde tapo vaikystėje, 1982 metais pasirodžiusi Steveno Spielbergo filme "Ateivis" (E.T. The Extra-Terrestrial).

Anksti įsitraukusi į Holivudo gyvenimą D.Barrymore dar labiau išgarsėjo, kai iškilo aikštėn, jog ji narkotikus ir alkoholį vartojo nuo devynerių metų amžiaus.

Aktorė sugrįžo 10-ajame dešimtmetyje ir vaidino tokiuose filmuose, kaip "Čarlio angelai" ir "Vestuvių dainininkas" (The Wedding Singer).

30 metų T.Greenas išgarsėjo savo laida "Tomo Greeno šou MTV"; jis taip pat vaidino epizodinį vaidmenį "Čarlio angeluose".

Šiemetinį T. Greeno filmą "Pričiuptas Fredis" (Freddy Got Fingered) kritikai kaltino dėl blogo skonio, kino teatruose jis taip pat nesulaukė sėkmės.

Praėjusiais metais T.Greenas gydėsi sėklidžių vėžį, o šiais metais poros namuose Holivud Hilse buvo kilęs gaisras.

Vos prieš du mėnesius D.Barrymore žurnalistams pasakojo, kad yra nepaprastai laiminga ir kad jie su T.Greenu "idealiai tinka vienas kitam".

"Aš esu jautri, linkusi truputį komplikuoti gyvenimą. Tomas mane prablaško ir prajuokina. Tai didžiulė dovana ir esu už ją labai dėkinga", - tada sakė aktorė.

Naujienos apie skyrybas tikriausiai itin pribloškė D.Barrymore motiną Jaid, su kuria dukra ilgai nebendravo ir kuri tvirtina, kad T.Greenas padėjo jai vėl su ja suartėti.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją