“Niekada neturėjau tokių romantiškų Kalėdų“, - prisipažino J. Leonavičiūtė.

„Man Kalėdos – šeimos šventė. Kai nieko nesinori veikti. Jos gyvenimas kitoks nei mūsų. Jolanta man papasakojo tokį dalyką, kad neturėjo nuoširdžių Kalėdų. Priimsiu ją į savo šeimą“, - sakė gražuolės partneris.

Scenoje J. Leonavičiūtė pasirodė netikėtame amplua. Moteris pasipuošė šviesių plaukų perku, o figūrą išryškino aptemptu kombinezonu.

Žiūrovų juoką sukėlė M. Gaižausko kostiumas. Šokėjas ant parketo pasirodė su disko laikus atspindinčiu kombinezonu, violetiniu peruku.

Tiesa, ne visas šokis pavyko taip, kaip planavo pora. Mariui paslydus ant parketo, šou dalyviai vos nenukrito ant žemės.

„Kas jums nutiko? Nuliūdinote ne dėl to, kad nugriuvote. Viskas nesuvesta, nejautėte vienas kito. Iš jūsų tikimės daugiau. Drabužiai nefaini“, - klausė Agnė Jagelavičiūtė.

„Matosi, kad pritrūko vienos nakties. Buvo geri sukinukai, bet pametėte ritmą, partneris prarado pusiausvyrą“, - kalbėjo Jūratė Norvaišienė.

„Kokia tavo profesija? Jūsų laidoje labai įdomios profesijos“, - klausė Snieguolę vaidinęs Aistis Mickevičius.

Išgirdusi klausimą, erotiniais masažais išgarsėjusi J. Leonavičiūtė nusišypsojo ir pasakė, kad yra teisininkė. Projekte gražuolė yra pristatoma kaip modelis.

Laidos filmavimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (101)