„Netgi tie, kurie manęs nepažįsta, pamato ir mano kitą pusę, kad galiu daug daugiau nei žmonės apie mane galvoja“, - prisipažįsta DELFI kalbinta jauna moteris.

„Jei užsidėsiu suknelę, apie mane kalbės vienaip, bet jei tą pačią suknelę užsidės kita panelė, apie ją kalbės kitaip. Žmonės, kurie nusiteikę priešiškai, manyje visada ieškos neigiamų dalykų“, - apgailestauja šokių dalyvė.

Tiesa, Jolanta turi ir daug ją palaikančių gerbėjų. „Šok su manimi“ projekto dalyvė įsitikinusi, kad daugelis painioja du skirtingus dalykus.

„Tai yra šokių, o ne gyvenimo teismo konkursas. Tie, kurie manęs nemėgsta, visada nemėgs. Ar aš sušokčiau kaip profesionalė, ar kaip pasaulio čempionė, man vis tiek parašytų nulį. O kurie myli, jie ir palaiko“, - sako po pasirodymo glėbius gėlių iš gerbėjų gaunati J. Leonavičiūtė.

Modelis sako, kad stengiasi jų nenuvilti, todėl daug repetuoja. Ketvirtadienį ir penktadienį prieš projekto filmavimą repeticijas pora baigia apie dvyliktą-pirmą valandą nakties. Dėl didelio krūvio Jolanta prisipažino netgi leidžianti į raumenis nuskausminamuosius.

„Norisi daug padaryti, bet laiko neužtenka. Patekti į finalą būtų labai smagu, nes prie mano darbo prisideda daug žmonių – tiek choreografai, tiek baleto artistai. Todėl šoku ne dėl savęs, o dėl kitų. Nenorėjau nuvilti žmonių, kurie manimi tiki, dirba, repetuoja su mumis, palaiko mus emociškai, įkvepia energijos ir stiprybės“, - sako ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (260)