Laidos rengėjai pasirūpins, kad jaunoji svarbiausios gyvenimo šventės metu atrodytų puikiai. Atrinktas dalyvauti gražins plastikos chirurgai, stilistai, dermatologai, odontologai, dietologai ir kiti savo srities profesionalai. Laidoje kviečiami dalyvauti ir jaunikiai.

Kaip DELFI teigė laidos prodiuseris Kristupas Krivickas, A. Valentaitė yra viena iš galimų TV laidos vedėjų. Kol kas kompanija nėra apsisprendusi, kam patikės vesti naują laidą. Pasak K. Krivicko, tai priklauso ne tik nuo jo, bet ir televizijos atstovų. „Apie tai kalbėti dar yra per anksti“, - sakė K. Krivickas.

Džiaugtis galimybe vėl dirbti TV eteryje neskubėjo ir A. Valentaitė. Moteris sakė, kad kol jos kandidatūra nėra patvirtinta, kalbėti apie tai ji neskuba.

Prieš kelis metus moteris kartu su bičiuliu Mantu Petruškevičiumi vedė laidą „Patys pačiausi“, kurioje aptarinėjo pramogų pasaulio atstovų gyvenimo aktualijas.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (192)